Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme bytovou jednotku o dispozicí 3+1 ve vyvýšeném přízemí, s výměrou 67,2 m2, se zasklenou lodžií a sklepem.

Za bytovými dveřmi je předsíň, ze které je vstup do pokoje o výměře 21,20 m2, do pokoje o výměře 12,40 m2 a kuchyně o výměře 8,40 m2. Předsíň dále navazuje na prostornou chodbu, ze které je vstup do koupelny s vanou (3 m2) a na samostatnou toaletu (1 m2). Jádro je zděné. Obývací pokoj o výměře 21,20 m2 je situovaný na severní stranu a dostaneme se z něj do pokoje o výměře 11,9 m2, kde se nabízí vstup na lodžii o výměře 3,2 m2. Kuchyně s jídelním koutem je prostorná. Byt má 2 průchozí pokoje a jeden neprůchozí, a nabízí hned dvě světové orientace a to na sever i na jih. V neposlední řadě jistě oceníte i velké množství úložného prostoru. Byt je nabízen bez vybavení a bude předáván vyklizený.

Ohřev vody i teplo v ústředních radiátorech s tepelnými regulátory je zde zajištěno dálkově společností OLTERM & TD Olomouc a.s. Náklady na bydlení jsou příjemné, za správu budovy do fondu oprav činí 5 034,- Kč/měsíčně. Elektřina i plyn jsou v současné chvíli u Innogy. SVJ velice dobře hospodaří. V současné chvíli nemají žádný úvěr a jejich spořící účet je v plusových číslech. K bytové jednotce náleží i sklepní kóje o výměře 2 m2 a podíl na společných částech domu včetně kolárny a sušárny.

Dům prošel kompletní revitalizací v roce 2017. Do vyvýšeného patra se v rámci pohybu dostaneme po schodišti, ale použít můžeme i nový osobní výtah z roku 2022.

Městská část Nové Sady nabízí zcela kompletní občanskou vybavenost.
Ve výborné dostupnosti od bytu, si můžete vybrat zda nakoupit v Bille, Penny Marketu, Albertu nebo Lidlu či si raději zajít na výborné sushi nebo vybrat jednu z mnoha restaurací, které tato část města nabízí.
Nejen pro děti je zde dostatek venkovního prostoru pro dovádění, a věřím, že jako rodiče vás potěší docházková vzdálenost Mateřských a Základních škol.
Zastávka MHD do 5 minut chůze. Parkování možné v blízkosti domu na vyhraněných parkovacích místech.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Těším se s vámi na prohlídce bytu.
Vaše realitní makléřka Jana Barabášová, RE/MAX Delux

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1577899.jpg
1577914.jpg