Kupte nyní jako zahradu a pozemek v budoucnu zhodnoťte jako stavební. Ideální tvar, zajímavá poloha, možnost budoucí výstavby rodinného domu. To jsou největší benefity pozemku zahrady o výměře 1316 m2, který nabízíme na prodej v děčínské městské části Křešice.

Pozemek je mírně svažitý, orientován je směrem severozápadním. Pozemek je částečně oplocen, udržován současným vlastníkem. Jsou na něm vzrostlé ovocné dřeviny.

V aktuálním územním plánu je pozemek veden v zóně ZPF (zóna zemědělských kultur), v katastru nemovitostí je evidován jako zahrada. V návrhu nového územního plánu města Děčín je k bydlení, jako zastavitelná plocha individuálního bydlení. Výřez písemného vyjádření stavebního úřadu je součástí fotodokumentace v inzerci. Jedná se tak o příležitost za aktuálně výhodnou cenu koupit pozemek, na němž v budoucnu bude možné postavit rodinný dům.

Přístup je z ulice U Sokolovny, k níž pozemek přiléhá. Asfaltová přístupová cesta navazuje na silnici spojující Děčín s Ústím nad Labem na pravém břehu řeky Labe. Do Děčína je to autem do deseti minut.

Máte-li zájem o bližší informace, případně prohlídku, kontaktujte makléře nabídky.

Nabízíme bezplatné poradenství ohledně financování koupě tohoto pozemku.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1586605.jpg
1586607.jpg
1586608.jpg
1586609.jpg
1586610.jpg