Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu krásný, moderní, čistý, tichý byt o dispozici 2 + 1 s výměrou 61 m2, na velice lukrativní adrese ul. Kobližná v centru města Brna.

Byt se pronajímá nevybavený (tak jak je vidět na fotografiích). Byt se nachází ve 2.NP tedy 3. patro bez výtahu.
Za vstupními dveřmi je prostorná hala, ze které se plynule navazuje do kuchyně s kuchyňskou linkou, a do ostatních části bytu jako je samostatná toaleta, koupelna se sprchovým koutem, pokoj s výměrou 21,7 m2 a druhý pokoj s výměrou 14,8 m2. Okna obou pokojů jsou orientována na Sever, do ulice Kobližná. Okna z kuchyně a koupelny jsou orientována na Jih do vnitrobloku. Kuchyňská linka zn. Sofia plus je vybavena: digestoří, indukční deskou, horkovzdušnou troubou zn. Bauknecht. Vytápění zajištěno kondenzačním plynovým kotlem zn. Baxi duo-tec.

- Nájem činí 16 400,- Kč / měsíčně
- Služby činí 1 600,- Kč / měsíčně za úklid schodiště, revize, svoz odpadu, voda (služby nejsou zahrnuty ve výši měsíčního nájmu, avšak platí se dohromady).
- Kauce je ve výši 30 000,- Kč
- Provize RK je ve výši 1,5 nájmu včetně DPH

Elektřina, plyn i internet se přepisuje na nájemce a zálohy si platí dle ceníku dodavatele energií.
Nájemce si připojení internetu/kabelové TV zajišťuje sám. V domě je využíván Vodafone.

V centru města Brna se nachází vše v bezprostřední blízkosti od bytu včetně MHD na různé směry. Centrum města nabízí širokou škálu kulturních i gastro-zážitků. Do 5 minut chůze se nachází náměstí Svobody, Malinovského náměstí a autobusové nádraží s vlakovým nádražím je do 10 minut chůze od bytu.
Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě jím zvolených kritérií.

Ráda Vás přivítám na prohlídce nemovitosti, Vaše realitní makléřka Jana Barabášová RE/MAX Delux

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1630099.jpg