Představujeme Vám exklusivně nový byt č. 539/S5 o velikosti 1+kk/49,1 m2, lodžie 18,1 m2, 3.NP v Kolíně, ulice 5. května u TESCO, byt je v novém bytovém domě s výtahem, sklepem a parkovacím stáním. Byt bude k nastěhování v květnu 2023.
Příčky domu jsou zděné z keramických bloků SUPERTHERM tl. 450 a 300 mm, omítky jsou štukové bílá výmalba, EURO okna dřevěná - trojsklo barva hnědo béžové. U bytů v 3.NP jsou zabudované schránky na hliníkové venkovní žaluzie včetně vodících lišt a el. přívodu do motoru, dálkové ovládání.

Dveře do bytu jsou bezpečnostní a protipožární s kukátkem třida II. Barva do chodby dekor zebrano a do bytu béžová. U dveří bytu je domácí audio telefon se zvonkem.
Podlahy bytu jsou zátěžové vinylové Better Oak 5,2mm – dekor dřevo a keramické (koupelna, WC a chodba). Koupelna WC je keramické zn. Laufen PRO S (hranaté), baterie chromové zn. Kludi (hranaté), žebřinové topení Korado Koralux do zásuvky. V koupelně nebo v komoře je napojení na pračku.
Ve fotovizualizaci jsou vidět materiály, prostor a barva podlah a keramika v koupelně a WC.
Byt je bez kuchyňské linky a spotřebičů – dle vlastního vkusu a potřeb.
Vytápění bytu je plynové, topná tělesa s termostatickou hlavicí.
Terasové plochy domu budou pokryté zelení.
Byt je kousek od centra města Kolína, vlakové zastávky Kolín-Město a občanské vybavenosti. Byty jsou vhodné jak na investici, tak na bydlení.
Byty je možno financovat hypotékou.
Více informací k poplatkům, materiálu, financování a vše k bytu a projektu u mě na telefonu. Další informace a materiály dostanete emailem.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1652227.jpg
1652188.jpg
1652228.jpg
1652229.jpg
1652189.jpg