Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme do prodeje rekreační chalupu se zahradou na lukrativním místě v obci Koloděje nad Lužnicí.

Dům se nachází na sousedním pozemku vedle zrekonstruovaného zámku Mitrowicz.
Jedná se především o zajímavé možnosti tohoto specifického místa ke komerčnímu využití či k rekreaci i trvalému bydlení.

Dům je samostatně stojící uprostřed zahrady, na kterou je umožněn vjezd z obecní silnice na boční straně pozemku. Dále zde nabízíme zajímavý sklepní prostor umístěný ve skále na pozemku a další dvě stodoly, jedna tvoří funkční celek s obytnou částí, tudíž je možné tuto obytnou část při rekonstrukci objektu zvětšit a plně využít. Druhá stodola nyní slouží jako dřevník a je z poloviny otevřená do zahrady.

Na pozemek není přivedena vodovodní přípojka, nicméně nový vodovodní řád je v těsné blízkosti hrany pozemku v cestě. Elektrika je do domu přivedena. Odpady byly řešeny jímkou.

Dispozice domu:
Vstupní chodba, na které jsou umístěná kamna a komín, který je využíván i jako udírna.
Kuchyně se stylovou pecí, která je nyní funkční a využívaná.
Obývací pokoj a samostatná ložnice.
Technický stav domu je k rekonstrukci.

Pozemek se nachází na zajímavém místě s výhledem do údolí do obce Koloděje, v těsné blízkosti zámku Mitrowicz. Zároveň nemá přímého souseda, tudíž skýtá dostatek soukromí.
Opěrná zeď a plot nejsou součástí prodeje, jedná se o majetek ŘSD.
Informace a výměry jsou orientační.

Obec Koloděje nad Lužnicí jsou součást města Týn nad Vltavou, které je vzdálené cca 3 km. Zde se nachází veškerá občanská vybavenost.
Týn nad Vltavou je turisticky oblíbené město, které nabízí vodní sporty (kanoistiku, paddleboarding, lodní dopravu), cyklistiku (cyklostezka kolem Vltavy), kulturní akce (Otáčivé hlediště, divadlo...), rybaření a plno dalších. Mezi oblíbené zajímavosti patří i již zmíněný Zámek Mitrowicz, který prošel rekonstrukcí a konají se zde různé akce pro návštěvníky.

V okolí Kolodějí se nachází rozsáhlé lesy a krásná krajina. Doporučujeme tuto lokalitu jako rekreační, ale i vhodnou k trvalému bydlení.

V případě zájmu kontaktujte makléře nabídky.
Rádi vám chalupu ukážeme a jsme připraveni zajistit i pomoc při financování.

Realitní makléř Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1708717.jpg
1708718.jpg
1708719.jpg
1708720.jpg
1708721.jpg
1708722.jpg
1708723.jpg
1708724.jpg
1708725.jpg
1708729.jpg
1708731.jpg
1708733.jpg
1708734.jpg