Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme byt o dispozici 1+1 s lodžií a sklepní kójí. Byt se nachází na velmi klidné ulici Jurkovičova v městské části Brno Lesná.
Mimo plastových oken a nové kuchyňské linky je byt v původním stavu a jeho nový majitel si jej tak může zrekonstruovat dle vlastního vkusu.
Jedná se o krásně prosvětlený byt v 2. nadzemním podlaží. Podlahová plocha bytu je 37,12m2.

Dům má strategickou polohu blízko zastávky MHD (tramvaj i bus). V blízkosti domu jsou supermarkety Billa, Albert, Lídl, nákupní centrum vč. lékárny, poliklinika Lesná. V bezprostřední vzdálenosti od bytu se nachází fittnes, lanové centrum, workout hřiště, cyklostezky a restaurace.

Městská část Lesná je nejstarší sídliště ve městě Brně. Zajímavostí této části Brna je i fakt, že Lesná má největší množství zeleně ze všech novodobých sídlišť ve střední Evropě. Proto bylo toto sídliště navrženo k vyhlášení za městskou památkovou zónu, která by tento unikátní urbanistický celek, zasazený do rozlehlé zeleně, uchránila před další nekontrolovatelnou výstavbou. Podklady pro její vyhlášení byly zaslány na ministerstvo kultury již v roce 2004.
Sídliště Lesná, které je domovem přibližně 15.000 lidí, vznikalo v 70. letech minulého století. Podle architektů je svojí podobou naprosto mimořádné. Bylo postaveno podle vzoru finského městečka u Helsinek. Předností Lesné je to, že již při svém vzniku byla zasazena do rozlehlé zeleně. Mohutné panelové domy s výhledem na Brno proto stojí v podstatě v klidném a tichém parku. Za uplynulých 40 let i nové stromy vzrostly natolik, že pohled na mnohé domy úplně zacloňují a nad ně vystupují pouze nejvyšší objekty.
Lesná byla architektonickou premiérou svého druhu v tehdejším Československu. Obdobná sídliště v pozdější době již nevznikala s odůvodněním na nedostatek prostoru,

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1711882.jpeg
1711883.jpeg
1711884.jpg
1711885.jpg
1711886.jpg