V exkluzivním zastoupení se souhlasem majitele nabízíme luxusní, velmi kvalitně postavený rodinný dům o dispozici 4+kk, s technickou místností, prádelnou, parkovacím místem pro minimálně dvě vozidla. Majitelé domu kladli opravdu velký důraz na kvalitu a tak má dům spoustu příplatkových a nadstandardních prvků, které ostatní domy v lokalitě nenabízí.

Dům se nachází v obci Malešovice, která je v bezprostřední blízkosti měst Dolní Kounice a Pohořelice.
Obec Malešovice navíc nabízí výbornou dostupnost na dálnici i rychlostní silnici a díky tomu můžete využít benefitů bydlení v klidné lokalitě a přitom profitovat s dostupnosti do Brna pouhých 20 minut jízdy vozem.

Pro každou rodinu je důležité místo setkávání a trávení společných chvil, které zde zajišťuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zahradu s pergolou přes francouzské okna. Nejen díky těmto oknům se opticky zvětšuje a prosvětluje obytný prostor, který má jedinečnou atmosféru luxusu a čistoty.

Přízemí domu je dispozičně tvořeno vstupním prostorem, WC, komorou, prádelnou a obývacím pokojem s kuchyňským koutem a jídelnou.
Nadzemní patro pak tvoří tři samostatné pokoje a prostorná koupelna s druhým WC.

Dům je vhodný jak pro rodinu s dětmi, tak pro samostatné páry i jednotlivce.

Zahrada je pak dostatečně prostorná, aby jste zde vybudovali bazén a nadále využívali již hotové terasy s pergolou pro posezení a grilování, výřivou koupel a ještě si užívali místa pro pěstování bylinek, rajčat, paprik a zatravněné plochy.
Velikostně je zahrada uzpůsobená tak, aby nebyla příliš náročná na údržbu, ale nabídla Vám dostatek prostoru a soukromí pro nové majitel.

Dům je v energetické třídě B a má velmi nízké náklady

Zemědělská obec Malešovice se nachází 5 km severně od Pohořelic a 30 km západně od Brna směr Znojmo - Mikulov - Vídeň.
Na části katastru byl vyhlášen přírodní park Niva Jihlavy. Z celkové katastrální plochy obce zabírá orná půda zabírá devadesát procent.
Doprava je zde zajištěna pravidelnou autobusovou linkou. V okolí zdejší obce se nachází cyklotrasy a také turistické trasy vhodné k výletům do přírody.
Ale také zajímavé tipy na poklidné výlety s dětmi, rodinné výlety či sportovní a turistické zajímavosti pro náročnější.
PAMÁTKY A ZAJÍMAVOSTI MALEŠOVICE
Kostel svatého Štěpána
Socha svatého Jana Nepomuckého
Zděná Boží muka
Socha svatého Floriána

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1768002.jpg
1768003.jpg
1768004.jpg
1768005.jpg
1768006.jpg
1768007.jpg
1768008.jpg
1768009.jpg
1768011.jpg
1768014.jpg
1768351.jpg
1768352.jpg