V exkluzivním zastoupení se souhlasem majitele nabízíme RD typu bungalov o dispozici 3+kk s technickou místností, šatnou, parkovacími místy a velkou zahradou.

Dům se nachází ve obci Horní Žukov jež je součástí města Český Těšín v okrese Karviná.
Pro každou rodinu je důležité místo setkávání a trávení společných chvil, které zde zajišťuje velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem přes dvojici dvoukřídlých prosklených dveří, na zastřešenou terasu podél dvou stran domu.

V obývacím pokoji dominují krbová kamna, které mají rozvody teplého vzduchu do všech místností a tím zajišťují nízké provozní náklady.
Krbová kamna také navodí krásný pocit rodinné pohody. Dům dále nabízí prostorné zádveří, chodbu, ložnici s šatnou a dětský pokoj.
Koupelna je prostorná, s vanou, sprchovým koutem a dostatkem místa pro pračku i sušičku. WC je samostatné.
V případě potřeby více obytných pokojů, je zde prostorné podkroví, které si může nový majitel zařídit dle vlastních představ.

Zahrada je uzpůsobená tak, aby nebyla příliš náročná na údržbu, ale nabídla Vám dostatek prostoru pro trávení volného času či pěstování bylinek a květin.

V obci Horní Žukov je škola, školka, hospůdka, pizzerie a obchod s potravinami.
MHD doprava je také samozřejmostí .
Obec má také svůj fotbalový klub Slovan Horní Žukov.
Krásná a klidná příroda v Žukově a jeho okolí vás nadchne a nabídne mnoho možností pro výletování a trávení volného času .

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1774804.jpg
1774805.jpg
1774806.jpg
1774807.jpg
1774808.jpg