Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme rodinný dům určený k rekonstrukci ve velice klidné části městyse Černá Hora na ulici Žernovská. V blízkosti se nachází základní škola, autobusová zastávka, sportovní centrum a kousek od centra obce.

Celá nemovitost se skládá z domu, kůlny a garáže, k tomu je zahrada se samostatným příjezdem, což nabízí mnoho dalších možnosti využití. Na zahradě se nachází několik ovocných stromů.

Dům je částečně podsklepený několika oddělenými místnostmi a také půdní prostor nabízí mnoho možnosti půdní vestavby dle vašich představ. Současná dispozice domu je 3+1 s koupelnou a samostatnou toaletou. Je přiložena také vizualizace, jak by mohlo vypadat krásné bydlení v rekonstruované nemovitosti. Možnosti přestavby je jistě vícero, dle požadavku a potřeb každého.


Černá hora je vskutku nádherné místo pro život s vyhlášenou a kvalitní základní školou, mateřskou školou, rodinným centrem, dále wellness a mnohými sportovními a vzdělávacími kroužky.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1790033.jpg
1790034.jpg
1790035.jpg
1790036.jpg
1790343.png
1790344.jpg