Nabízím Vám k prodeji stavební parcelu v OV o výměře 800 m².
Pozemek je mírně svažitý západním směrem, neoplocený, přístup je po nezpevněné komunikaci. Na pozemku se vyskytují jen částečně náletové křoviny. Přístup k pozemku je zajištěn přes pozemky p.č. 2297/3 a p.č. 2297/17, které jsou v podílovém spoluvlastnictví prodávajícího (podíl 1/12). Stavební povolení na příjezdovou cestu k pozemkům a inženýrským sítím, jsou již schváleny stavebním úřadem. Na financování příjezdové cesty k pozemkům a inženýrských sítí se budou podílet vlastníci dvanácti pozemků z této ulice. Předběžná cenová nabídka na realizaci je již hotova. Pozemek je zahrnutý do platného územního plánu v zoně bydlení v nízkopodlažní zástavbě.

Pozemek se nachází v okrajové východní zastavěné části obce v ulici K Louce. (v oblasti budoucí výstavby rodinných domů ,,Pod vodárnou,,). V obci je celková občanská vybavenost (restaurace, školky, školy, obchody, poliklinika), dopravní obslužnost je zajišťována zejména MHD i individuálně. Pracovní příležitosti jsou v místě a nebo nedalekém Mostě. Klidná lokalita rodinných domů vhodná pro nerušené bydlení.

Litvínov je druhé největší město okresu Most v Ústeckém kraji. Leží na úpatí Krušných hor, 10 km severně od okresního města Mostu, 35 km západně od krajského města Ústí nad Labem a přibližně 100 km severozápadně od Prahy. Zaujímá rozlohu 40,70 km², má 2 186 domů a žije zde přibližně 22 tisíc lidí.

Při osobní prohlídce se přesvědčíte, zda je poloha tohoto pozemku vhodná právě pro Vás.
Našim klientům zajistíme optimální variantu financování pro koupi této nemovitosti.
Inzerovaná cena za nemovitost je včetně právního servisu a provize RK.
V případě více zájemců, bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce.

Pro bližší informace jsem pro Vás k dispozici na uvedeném telefonním čísle