Hledáte k dlouhodobému pronájmu byt, kde to voní novotou a čistotou? V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme prostorný byt 2+1 s krásným výhledem, v městské části Lesná, na ul. Brožíkova.

Byt je ideální pro 2-3 osoby, které ocení bydlení v menším klidném bytovém domě. Majitel si vyhrazuje právo vybrat si nájemníka dle svých zvolených kritérií.

Vlastnosti bytu:
• Dispozice: 2+1 se šatnou, balkonem a sklepem
• Balkón: ano
• Lokalita: Lesná - klidná a bezpečná čtvrť
• Parkování: přímo před domem
• Stav: prošel kompletní rekonstrukcí a modernizací ve vyšším standardu
• Vybavení: kuchyňská linka s indukční deskou, digestoří, myčkou, lednicí s mrazákem a pračkou, v předsíni máte k dispozici vestavěnou skříň, v koupelně je velký moderní sprchový kout, koupelnová skříňka s umyvadlem, v místnostech jsou na podlahách nové koberce

Byt je umístěn v posledním 4.patře cihlového domu, takže Vás neruší pohyb sousedů nad Vámi a můžete si zde užívat nádherného výhledu. K bytu náleží praktická sklepní kóje v suterénu domu pro další úložný prostor. V domě není výtah.
Veškeré vybavení, které vidíte na fotkách je součástí nájmu.

Měsíční náklady/kauce
16 000, -Kč nájem
5 500,- Kč poplatky za služby a zálohy na energie/2 osoby
6 000,- Kč poplatky za služby a zálohy na energie/3 osoby

Poplatek za připojení internetu a měsíční platby za provoz si hradí nájemník. Při podpisu Nájemní smlouvy je nutné uhradit první nájemné včetně záloh na energie, vratnou kauci ve výši 22 000,-Kč. Provize RK je 22 000,- vč DPH a je splatná po podpisu rezervační smlouvy.

Parkování
Přímo před bytovým domem je parkoviště, kde můžete parkovat. Nejsou zde modré zóny.

Okolí/dostupnost
Městská část Lesná je velmi vyhledávanou lokalitou pro bydlení. Obyvatelé zde najdou klidné, pohodové bydlení s veškerou občanskou vybaveností. Tato lokalita se vyznačuje snadnou dojezdností kamkoliv po Brně, rychlou dostupností do centra Brna a zároveň nabízí široké vyžití venkovních volnočasových aktivit v přírodě – Čertova rokle, minigolf, lanové centrum či krásná příroda v městské části Soběšice, Útěchov.

Jste slušná 2-3členná rodina a hledáte nový domov? Neváhejte mě kontaktovat a domluvit si svůj čas prohlídky. Tento byt je připraven uspokojit veškeré vaše nároky na kvalitní bydlení. Možnost okamžitého nastěhování. Těším se na vás!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
2092124.jpg
2092126.jpg
2092125.jpg
2092127.jpg
2092128.jpg
2092129.jpg
2092130.jpg
2092131.jpg
2092132.jpg