Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům o dispozici 2+KK s terasou necelých 23km od Brna a 18km od Vyškova v obci Bukovina.

Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku.

Zastavěná plocha a nádvoří je 55m2.
Užitná plocha domu je 56,6m2 a 13,6m2 terasy.
Nemovitost nedisponuje zahradou.

Dům se nachází v centru obce. Výhodou je dostupnost místní prodejny potravin, která je ve vzdálenosti zhruba 30m a dále autobusové zastávky, která je ve vzdálenosti do 60m od domu.

Dům je dobře prostorově řešený, je využito maximum úložného prostoru. Terasa je místem pro relaxaci či grilování.
V přízemí se nachází vstupní prostor, který navazuje na vstup do koupelny a obývacího prostoru spojeného s kuchyní. V obývací místnosti se nachází dřevěné schodiště propojující přízemí s prvním patrem, kde naleznete prostor pro vytvoření pracovního místa a zároveň se z tohoto prostoru dostanete do ložnice či na terasu.

Dům je napojený na všechny IS. O teplo domova v ústředních radiátorech a podlahovém topení, které se nachází v koupelně a vstupní chodbě se stará plynový kotel. Ohřev vody je také zajištěn plynovým kotlem. Dům je napojen an kanalizaci.

Tento rodinný dům v obci Bukovina je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a odpočinkové prostředí poblíž přírody s rozumnou časovou dostupností ať už do Brna či Vyškova. Máte-li zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Toto místo může být vaším novým domovem, kde si užijete pohodový život na venkově.

V obci Bukovina se nachází školka i první stupeň základní školy, obojí je vzdáleno od domu cca 140m.

Dům zůstane částečně vybaven.

Nemovitost je vhodná pro jedince či mladý pár.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedená výměra může být pouze orientační.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
2142533.jpg
2142532.jpg
2142537.jpg
2142541.jpg
2142534.jpg
2142542.jpg
2142543.jpg
2142546.jpg
2142545.jpg