Ve výhradním zastoupení nabízíme zprostředkování prodeje nemovitosti vhodné na chalupu v obci Orlovice po zdařilé moderní rekonstrukci v roce 2022. Jedná se o přízemní dům o velikosti 3+1, který nabízí pohodlné a moderní a stylové bydlení pro celou rodinu s možností rozšíření o podkroví.
V kuchyni zůstává moderní kuchyňská linka. V obývacím pokoji jsou umístěny krbová kamna, která zaručují útulnou a příjemnou atmosféru v každém ročním období. Z obývacího pokoje vstup přímo na dvorek, kde může být příjemné posezení. Koupelna je velmi moderní s prostorným sprchovým koutem a toaletou, vybavená moderním šedým obkladem. V ostatních místnostech je vytápění přímotopy, voda z vlastní studny i obecní voda napojena. Elektřina 240V i 400V.
Součástí chalupy je garáž pro pohodlné parkování nebo z ní lze vytvořit dílnu a parkovat před domem. Na útulném dvorku je připraven prostor s krbem jako letní kuchyně - ideální pro příjemné posezení a grilování s rodinou a přáteli
Tato chalupa je ideální volbou pro ty, kdo hledají kombinaci klidného venkovského prostředí s moderním a pohodlným bydlením.
Orlovice jsou klidnou neprůjezdnou obcí, ideální pro ty, kteří hledají poklidný život v přírodě. Napojení na dálnici D1 je vzdálené cca 6 km (sjezd u obce Ivanovice na Hané).
V obci najdete školku, obecní úřad, obchod a sportoviště sokola - základní infrastrukturu pro pohodlný život. Pro volnočasové aktivity je v sousední obci k dispozici venkovní koupaliště.
Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací či domluvení prohlídky.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
2234837.jpg
2234836.jpg
2234840.jpg
2234841.jpg