RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej domu v osobním vlastnictví 139 m2, Vojkovice

Nedostupné, nevolat

Vojkovice

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dvougenerační rodinný dům s garáži, terasou, dvorem a zahradou v obci Vojkovice, které jsou vzdálené od města Brna 10 km.

Nabízená nemovitost je rozdělena na dvě bytové jednotky o dispozicích 2+1 o výměře 64 m2 a 3+kk o výměře 77 m2.

V přízemí domu, za vstupními dveřmi je zádveří s vestavěnou skříní, šatníkem a vstupem do pokoje či pracovny.

V prostorné chodbě se nachází schodiště, koupelna, samostatná toaleta a vstup do kuchyně, ze které se dostaneme na zastřešenou terasu.

Prostorný obývací pokoj je neprůchozí a potěší velkými okny do zahrady.

V 1.NP domu je druhá bytová jednotka, která nabízí neprůchozí pokoje, do kterých je vstup z prostorné chodby.

Byt se skládá z útulné ložnice s balkónem, dětského pokoje, koupelny s rohovou vanou, samostatné toalety a téměř 40-ti metrového obývacího pokojem s kuchyňským koutem, balkónem směrem do zahrady a s velkými okny situovanými také do prosluněné zahrady.

Nemovitost je ve výborném stavu. Nová střecha je z roku 2017, zateplení a izolační fólie z roku 2006, plastová okna včetně dveří jsou z roku 2004 a samozřejmostí je i napojení na obecní kanalizaci, plynovod i obecní vodu. O teplo domova se stará ústřední topení na plynový kotel.

Zahrada je přizpůsobené k příjemné relaxaci a k využití volného času s rodinou. Najdeme zde bazén pro parné letní dny, pergolu na posezení s přáteli, záhonky na pěstování ovoce či zeleniny, barel o objemu 1 000 l s dešťovou vodou na zalévání a v zadní části zahrady je skleník, sklad na nářadí a druhou garáž s vjezdem ze zadní cesty k domu.

Dům disponuje i velkými sklepními prostory, které jsou rozděleny na prádelnu, dílnu, dvě komory, technickou místnost, menší úložný prostor a studený sklep.

Obec Vojkovice nabízí kompletní občanskou vybavenost, mateřskou školku, základní školu, obchod, pohostinství, dětská hřiště, koupaliště, vlakové nádraží, ale i cyklostezku z Brna až do Vídně.

Číslo nabídky:253290Plocha užitná:233
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:Plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Dalkovy rozvodSklep:Ano
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Velmi dobry
Topení:Ustredni - plynoveBudova:Cihlova
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Vlak, Dalnice, Silnice, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.