RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1 s lodžií, šatnou a komorou

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bohunice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím byt OV 3+1 s lodžií VČETNĚ ZAŘÍZENÍ o celkové výměře 74,​6 m2 ve velmi žádané brněnské lokalitě Bohunice. ​3 700 000,- je cena konečná včetně všech poplatků ( právní servis, advokátní úschova, RK).

Bytová jednotka se nachází ve 6.​NP /7.​NP panelového domu po revitalizaci. Bytový dům je udržován v naprosté čistotě, je zde nový osobní výtah, společná kočárkárna a k bytu náleží i sklepní kóje v přízemí domu .​

Za bytovými dveřmi je příjemně prostorná předsíň (12,3 m2) se vstupy do šatny (3,3 m2), komory (0,9 m2), koupelny, toalety a do jednotlivých pokojů ( 18,8 - 11,9 - 7,8 m2) . Všechny pokoje mají samostatné vchody a mají původní parkety, na kterých jsou plovoucí podlahy. V bytové jednotce jsou plastová okna mimo největšího pokoje.

V bezprostřední blízkosti domu najdete veškerou občanskou vybavenost včetně dětských hřišť, školky, školy a zdravotního střediska. V blízkosti je Albert, Kaufland, Lídl nebo nedaleko OC Campus. Jistě oceníte komfort dokonalého spojení do centra města autobusem i tramvají a výborné napojení na dálnici D1, D2.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku. Ráda Vás bytem provedu - těším se na Vás!!!

Číslo nabídky:255746Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:6Typ:

Prodej

Počet podlaží:7Podkategorie:

3+1

Plyn:PlynovodJednotka:za nemovitost
Voda:Zdroj pro cely objektSklep:Ano
Elektřina:230 VStav objektu:Dobry
Topení:Ustredni - plynoveBudova:Panelova
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Dalnice, Silnice, MHD, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.