RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu po kompletní rekonstrukci 3 +1

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Nový Lískovec

V exklusivním zastoupení majitele Vás zvu na "Open house" do LUXUSNÍHO bytu 3+1 o výměře 75,1 m2. Byt je po celkové rekonstrukci, při které byla upravena dispozice.Součástí kupní ceny je i většina vybavení bytu.

Velkou předností bytu je díky šatně množství úložného prostoru a jedinečný výhled na Brno.

Bezpeč. dveřmi vstoupíte do prostorné předsíně o výměře 11,4 m2. Po levé straně najdete šatnu o výměře 1,7 m2, toaletu se zazděným sys. Geberit s bidet.sprškou o výměře 1,8 m2 a koupelnu o výměře 4,2 m2, kde si můžete užít komfortu rohové vany Ravak. V koupelně a na toaletě je dlažba.

Po pravé straně byt.jednotky najdete prostorný pokoj se dvěma okny o výměře 16,2 m2.

Z předsíně dále vstoupíte do velkého obytného prostoru o výměře 27,9 m2 se vstupem na balkon, klimatizační jednotkou a s praktickým úložným prostorem u kuchyně. U velkého jídelního stolu se 6 židlemi si vychutnáte dobré jídlo, jenž si připravíte v kuchyni, která je vybavena myčkou, troubou, indukční varnou deskou, digestoří a lednicí Siemens.

Z tohoto velkého obytného prostoru vstoupíte do dalšího pokoje o výměře 12 m2.

Ve pokojích jsou plast. okna se žaluziemi a laminátové podlahy. Při rekonstrukci byly udělány nové rozvody elektřiny a nové omítky. Všechny místnosti mají inter. dveře včetně oblož. zárubní v dekoru ořech.

Byt. jednotka je situována v rohu chodby mimo komunikační jádro, neslyšíte zvuky od výtahů ani vás neruší pohyb sousedů nad Vámi, nachází ve 12.patře částečně revital. domu, druhá etapa revital. bude provedena v tomto roce.

V těsné blízkosti domu najdete školu, školku, dětská hřiště, lékaře, zastávku MHD, obchodní středisko, ale i přírodní rezervaci Kamenný vrch, která vybízí k procházkám krásnou přírodou. Jistě oceníte komfort dokonalého spojení do centra města a výborné napojení na dálnici D1, D2.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvol. kritérií. ZDARMA zajištění hyp. servisu.

Domluvte si prohlídku.Prohlídkové dny 19. a 20.2.Těším se na Vás!

Číslo nabídky:256955Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:11Typ:

Prodej

Počet podlaží:11Podkategorie:

3+1

Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Dalkovy rozvodSklep:Ano
Elektřina:230 VStav objektu:Po rekonstrukci
Topení:Ustredni - dalkoveBudova:Panelova
Telekomunikace:InternetVlastnictví:

Osobni

Doprava:Dalnice, Silnice, MHD, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.