RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej RD 5+1 v obci Stanoviště

Nedostupné, nevolat

Stanoviště

V exkluzivním zastoupení majitele nabízím k prodeji rodinný dům k rekonstrukci včetně pozemku o celkové výměře 1551 m2 v obci Stanoviště.​ Jedná se o RD a pozemek v krásné lokalitě, na kraji obce.
Dům je suchý, cihlový, jsou zřízeny nové přípojky elektřiny, vody a plynu. Dům je napojen na kanalizaci. Pozemek je obdélníkového tvaru, na rovině, šíře 10 - 13 m a délky 147 m. Vlastní studna je na pozemku.
Dům je ke kompletní rekonstrukci, možno i zbourat a postavit dům nový, majitel vyřídil na objekt demoliční výměr. Obec Stanoviště se nachází v západním cípu Jihomoravského kraje v nadmořské výšce 505 m. V obci žije trvale 393 obyvatel. Pošta je v obci Zastávka a veškerá občanská vybavenost v obci Rosice vzdálených 12,5 km, nebo 6,5 km do obce Velká Bíteš.
Energetický štítek nebyl zatím vyhotoven, proto uvádíme třídu G.
Pokud chcete dům v klidné a krásné lokalitě s okolními lesy, na pomezí s Vysočinou, je tento dům s pozemkem pro Vás ten správný.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Pokud Vás nabídka tohoto domu zaujala, neváhejte si domluvit termín prohlídky na emailu pavel.vlcek@re-max.cz. Prohlídky budou probíhat od 18.9.2019.

Číslo nabídky:264813Plocha užitná:128
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:Plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Dalkovy rozvodSklep:Ano (20 m2)
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Pred rekonstrukci
Budova:CihlovaVlastnictví:

Osobni

Doprava:Silnice, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.