RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej tradiční venkovské chalupy 3+1 se stodolou

Nedostupné, nevolat

Bobrová

Hledáte chalupu, kde by jste si mohli užít KOMFORTU plápolání ohně v krbových kamnech, procházky v lese, houbaření nebo jste milovníci lyžování?
Ve velmi vyhledávané lokalitě Vysočiny Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízím tradiční venkovskou chalupu 3+1 s halou a stodolou obci Bobrová.
Tato lokalita nabízí velké množství volnočasových aktivit - houbaření, v zimě si můžete užít lyžování ve ski areálu Harusák nebo 92 km běžkařských tratí, cyklistiku, turistiku. výlety do westernového městečka Šiklův mlýn.

Chalupa byla postavena v roce 1840, je po zdařilé rekonstrukci. Zůstal zachován ráz tradičního venkovského stavění. O teplo domova se starají kachlová a krbová kamna a elektrický kotel, který si můžete zapnout dálkovým ovládáním před příjezdem do domu. Venkovní fasáda byla dělána před 8 lety. Sedlová střecha je z betonových tašek, střešní krytina byla měněná před 50 lety.
V místnostech je dřevěná modřínová podlaha, okna jsou dvojitá kastlová. Chalupa je částečně podsklepená, má společenskou halu 19,7 m2 s novými krbovými kamny. Dále jsou zde 3 místnosti s výměrou 14, 15,6 a 8,2 m² a kuchyně 6,1m². Koupelna se sprchovým koutem a toaletou má výměru 5,9m². Do stodoly o výměře 36,5 m², můžete vstoupit přímo z haly domu nebo ze zahrady dřevěnými vraty.
Stodolu je možné přebudovat na garáž, dílnu či další místnosti. Momentálně je zde 5-6 m3 dřeva do kamen. Část vybavení je součástí ceny. Další místnosti s výhledem na kostel lze vybudovat v podkroví o výměře cca 100 m², kam vstoupíte z haly po točitém schodišti.

Na zahradu je vstup z přední části domu, ale i bočním vjezdem z vedlejší ulice. Zahrada nabízí vzrostlé stromy, dostatek soukromí i příjemné posezení. Děti si zde mohou pohrát v pískovišti.

Přípojka vody je obecní a ve sklepě je možné zabudovat čerpadlo na vodu ze studny.

V Bobrové žije zhruba 900 obyvatel.Je zde veškerá občanská vybavenost. Městys je vzdálený 10 km od Nového Města na Moravě.

Objednejte si termín na prohlídku. Těším se na Vás!

Číslo nabídky:268536Plocha užitná:74
Kategorie:

Chaty a rekreacni objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:KanalizaceVoda:Dalkovy rozvod
Sklep:AnoElektřina:230 V, 400 V
Stav objektu:Velmi dobryTopení:Ustredni - elektricke
Budova:Smisena

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.