RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej domu v osobním vlastnictví 226 m2, Modřice

Nedostupné, nevolat

Modřice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme výjimečnou, nadčasovou, samostatně stojící, dvoupodlažní novostavbu kolaudovanou ve druhé polovině roku 2016 v obci Modřice u přírodního parku Bobrava v okrese Brno-venkov.

Příjezd k domu je přes plně automatizovanou bránu ke dvojgaráži o výměře 35 m2.

Za vchodovými dveřmi je prostorné zádveří plynule navazující na vzdušnou chodbu s otevřeným vstupem do obývacího pokoje s krbem, jídelny i kuchyně. Přízemí domu dále nabízí pokoj a koupelnu se sprchovým koutem i toaletou.

V patře domu se nachází ložnice se vstupem do velké šatny, pokoj ,který lze díky dvěma vstupům rozdělit na dva menší pokoje a získat tak z aktuální dispozice domu 4+kk / 5+kk. Na patře je samostatná toaleta, technická místnost, z části vybudovaná koupelna a terasa situovaná do zahrady s panoramatickým výhledem na město Brno i zalesněné okolí.

Na výstavbu domu byly použity materiály té nejvyšší kvality.
Železobeton, pórobetonové tvárnice, okenní velkoplošné tabule s tvrzeným dvojsklem, předokenní žaluzie na dálkové ovládání, interiér obohacený o moderní technologie i prvky z těch nejkvalitnějších materiálů Vám poskytnou maximální komfort.

O ohřev vody i teplo domova se stará kondenzační kotel v kombinaci s ústředním topením, podlahovými konvektory a z části i podlahovým topením.

Rozlehlá zahrada stvořená k odpočinku a relaxaci dominuje podsvíceným bazénem 7 x 3 x 1,5 m, terasou z WPC, ozdobnými keři, ovocnými stromy, ale i záhonky pro hrst vlastního ovoce či zeleniny. O zeleň trávníku se stará automatický zavlažovací systém napojený na zásobník dešťové vody. Pod úrovní zahrady je i sklepní prostor, který lze využít pro vybudování např. sauny.

Bobrava ve městě Modřice je reprezentativní adresou bezprostředně sousedící s městem Brnem.

Zajištění hypotečního servisu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:270852Plocha užitná:226
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:Plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Dalkovy rozvodSklep:Ano
Elektřina:230 VStav objektu:Novostavba
Topení:Ustredni - plynoveBudova:Cihlova
Telekomunikace:InternetVlastnictví:

Osobni

Doprava:Dalnice, Silnice, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.