RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1 o celkové výměře 77 m2(včetně sklepu - 2,2m2) + lodžie 4,8 m2 v Brně – Líšni

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Líšeň

Ve výhradním zastoupení majitele Vás zvu na "OPEN HOUSE" do krásného bytu v OV 3+1 s lodžií(4,8 m2) a sklepem(2,2 m2), v žádané lokalitě Brno – Líšni na ul. Elplova.

Bytová jednotka se nachází v 2. patře domu, jenž prošel kompletní revitalizací, při které se mimo jiné dělalo zateplení, fasáda, nová střecha, výtah a dlažba na chodbách i schodech.

Jednou z předností tohoto bytu jsou dvě velké propojené předsíně(13,1 m2) s novými vestavěnými skříněmi.
Po pravé straně předsíně je zděné bytové jádro - samostatná koupelna(2,8 m2) a WC(1 m2), které jsou po velmi zdařilé rekonstrukci. Moderní koupelna se sprchovým koutem se skleněnou zástěnou je velmi prakticky řešena. Je zde dostatek úložného prostoru i místa na pračku. Na WC je zděný systémem Geberit. V koupelně a na toaletě je dlažba.
Na konci chodby se nachází prakticky řešená kuchyně(9 m2). Polevé straně je kuchyňský stůl se židlemi, po pravé straně spíž na potraviny.
V bytě je velký obývací pokoj(21 m2) se vstupem na lodžii(4,8 m2), ze které si jistě vychutnáte nádherný výhled na celé Brno.
Druhými dveřmi se dostanete do dalšího pokoje, kde je momentálně ložnice(12 m2). Obývací pokoj a ložnice jsou orientovány na jih.
Třetí pokoj(16m2) má 2 okna. Tento pokoj a kuchyně jsou orientovány na západ.

V  blízkosti domu najdete 2 školy, školku, dětská hřiště, zastávku MHD, poštu, polikliniku, restaurace , obchody Billa, Lidl, Albert. Pro volnočasové aktivity můžete využít nedalekou rokli, okolí Klajdovky nebo Mariánské údolí. Jistě oceníte komfort dokonalého spojení do centra města .

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Prohlídkový den 8.10.2019. Zavolejte a objednejte se na prohlídku. Těším se na Vás!

Číslo nabídky:272681Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:8Podkategorie:

3+1

Jednotka:za nemovitostVoda:Dalkovy rozvod
Sklep:Ano (2 m2)Elektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobryTopení:Ustredni - dalkove
Budova:PanelovaTelekomunikace:Internet
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Silnice, MHD, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.