RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk s prostornou šatnou o celkové výměře 44 m2

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Slatina

Ve výhradním zastoupení majitele Vás zvu na "OPEN HOUSE" do moderního bytu v OV 2+kk s balkonem (4,6 m2) ve vyhledávané lokalitě Brno–Slatina na ul. Moutnická.

K bytové jednotce náleží i kryté parkovací stání o výměře 14,5 m2. Byt má celkovou plochu 44 m2. Nachází se v 1.patře bytové domu, který byl postaven v roce 2009.

Společná chodba k bytům je zabezpečena uzamykatelnými dveřmi.
Vstupem do bytu se dostáváme do předsíně, která má plochu 5,4 m2. Po pravé straně předsíně jistě oceníte prostornou šatnu o výměře 3,2 m2 a toaletu. Na levé straně předsíně se nachází koupelna s výměrou 3,5 m2. Oba pokoje mají samostatné vstupy- nejsou průchozí.

Ve větším pokoji (14,3 m2) najdete kuchyňský kout s obytnou částí. Kuchyňská linka je vybavena myčkou zn. Gorenje (stáří 3 roky), sklokeramickou deskou, troubou a digestoří zn. Mora. Z tohoto pokoje vedou dveře na velký balkon , jenž má výměru necelých 5 m2.

Ve druhém pokoji o výměře 13 m2 se momentálně nachází ložnice s vestavěnými skříněmi. Obě místnosti jsou orientovány na jih.

U bytového domu je oplocené hřiště pro děti. Městská část Brno-Slatina nabízí kompletní občanskou vybavenost–mino jiné je nedaleko restaurace Fat free, klimatizovaná sportovní hala Xarena, škola, školka a klasické restaurace.
V blízkosti je zastávka MHD, odkud jste za 15 minu v centru města, přímou linkou č. 78 dojedete do Olympie, věřím že oceníte i výborné napojení na D1 a D2.
Další možnosti pro volnočasové aktivity jsou například procházky do Mariánského údolí či na Klajdovku, děti se mohou vydovádět v zábavném parku Bruno family a vy si v blízkosti můžete nakoupit v OC Slatinka, kde je supermarket Albert nebo v nedalekém Kauflandu, Lidlu či Penny.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Prohlídkový den 23.10.2019. Zavolejte a objednejte se na prohlídku. Těším se na Vás!

Číslo nabídky:273575Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Podkategorie:

2+kk

Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Dalkovy rozvodElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobryTopení:Lokalni - plynove
Budova:CihlovaTelekomunikace:Internet
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Dalnice, Silnice, MHD, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.