RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej byt v OV 4+1 80m2, Brno-Líšeň

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Líšeň

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím možnost koupě, krásného bytu 4+1 v OV a celkové podlahové ploše 80m2 s balkonem v Brně – Líšni na ulici Josefy Faimonové.

Bytová jednotka se nachází ve 2 patře 7mi podlažního panelového domu. Budova jako taková prošla revitalizací v podobě zateplení, nové fasády, vstupních dveří, vnitřních dveří na senzor a nového výtahu.

Vstupem do bytu se dostáváme do prostorné chodby o výměře bezmála 8m2. Ta nám nabízí vstup hned do několik místností. Menšího pokoje o velikosti 8,8m2. Druhého většího pokoje o velikosti 11,6m2, krásné koupelny s rohovou vanou spojenou s toaletou, která je díky své dispozici a provedení nevídanou předností tohoto bytu. A poslední dveře nás vedou do srdce bytu, v podobě hlavní obývací místnosti o velikosti 21,6m2 která dominuje nádherným sádrokartonovým podhledem na stropě a zabudovaným elektrickým krbem.
Z obývacího pokoje můžeme dále projít do čtvrtého pokoje o velikosti 11,6m2 a i na balkon s novou dlažbou, který nabídne výhled do zeleně.
Průchod přes malou – v tuto chvíli technickou místnost s pračkou nás dovede do kuchyně. Ta jako taková nabízí praktickou linku s myčkou a troubou a dostatečný prostor pro jídelní stůl, menší bar a lednici.

Celkové měsíční náklady bytu jsou celkově do 5000,-kč. Energetická náročnost budovy spadá do skupiny C – úsporná.

V okolí domu, je dostatek místa pro parkování i vyžití pro děti. Městská část Brno-Líšeň nabízí kompletní občanskou vybavenost – školy, školky, několik supermarketů, dětský lékař, zubní ordinace, pošta, kvalitní restaurace.
A mimo jiné i kousek do přírody, například procházku na nedaleký vysílač Hády nebo do vyhlášeného Mariánského údolí.

Líšeň nabízí výborné spojení do centra Brna pomocí MHD hned několika způsoby: tramvají č.8, autobusy č.78 a 55, trolejbusy č. 25,26

Hledáte-li klidné rodinné bydlení, ve vyhledávané brněnské lokalitě, je pro vás Líšeň ta nejvýhodnější varianta.

Ozvěte se mi a domluvte si prohlídku bytu ještě dnes.

Číslo nabídky:273586Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3Typ:

Prodej

Počet podlaží:7Podkategorie:

4+1

Plyn:PlynovodJednotka:za nemovitost
Voda:Rozvod studene a teple vodySklep:Ano
Elektřina:230 VStav objektu:Velmi dobry
Topení:Ustredni - dalkoveBudova:Panelova
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Dalnice, Silnice, MHD

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.