RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej RD s velkým pozemkem v Novém Přerově

Nedostupné, nevolat

Nový Přerov

Exkluzivně nabízím k prodeji RD s velkým pozemkem v obci Nový Přerov o obytné ploše cca 160 m2 a užitné cca 200 m2. Pozemek má 1954 m2, je možné jeho rozdělení a stavba dalšího domu.

Nemovitost se nachází v klidné části obce Nový Přerov, přesto velmi blízko centra obce. V těsné blízkosti vedou 2 cyklostezky vinařským okolím. Z domu je výhled na okolní kopce s vinicemi. Nový Přerov se nachází v malebné krajině blízkosti rekreační oblasti Nové Mlýny a současně Pálavy.

Dům je nutné zateplit a omítnout - podle znalce je to investice cca 250.000,- Kč. Investicí dalších cca 250.000,- jste schopni dům předělat na krásný domov.

Cena je kompletní včetně odměny RK a právních služeb. Lze financovat i hypotékou, k dispozici je i odhad pro Raiffeisen bank, který kopíruje prodejní cenu.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat si zájemce na základě jím vybraných kriterií. PENB zatím nedodán, proto uvádíme třídu G. V případě více zájemců bude prodáno lepší nabídce. Klíče od domu jsou k dispozici u makléře, prohlídka možná dle domluvy.

Číslo nabídky:275086Plocha užitná:200
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:Plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Dalkovy rozvodSklep:Ano
Elektřina:230 VStav objektu:Dobry
Topení:Lokalni - plynoveBudova:Cihlova
Telekomunikace:InternetVlastnictví:

Osobni

Doprava:Vlak, Silnice, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.