RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Investiční apartmány v Tisnu na Murteru

Nedostupné, nevolat

Tisno

Skvělá investiční příležitost v Chorvatsku! Ve výhradním zastoupení majitele Vám k prodeji nabízíme 3 apartmány přímo u moře v obci Tisno v Dalmácii. Tisno je situováno 29 km severozápadně od Šibeniku při komunikaci spojující jadranskou magistrálu s ostrovem Murter. Rozkládá se jak na pevnině, tak i na ostrově Murter.

V Tisnu probíhá každý rok v hlavni sezóně mezinárodní Music festival pod názvem Garden Tisno. Konání festivalu zvedá návštěvnost městečka nad 20.000 hostu.
Apartmány se skvěle hodí k pronájmu. Čisty roční zisk se pohybuje kolem 12 000,- Eur.

V apartmánu o výměře 61 m2 se nachází 2 dvoulůžkové ložnice a kuchyně, kde je možno mít další 2 přistýlky. Apartmán disponuje balkónem (6 m2) orientovaným na západ.

Bonusem apartmánu je kotevní místo přímo před domem s hloubkou 3m – vhodné pro jachty či plachetnice!

Termín zahájení výstavby je 09/2020 a dokončení 05/2021.

Možnost výběru koupelny na přání a klientských změn v interiéru. V případě zakoupení dvou pater nad sebou se nabízí možnost luxusního mezonetového apartmánu. Každý apartmán má vlastní připojení elektřiny i vody.

V nabídce jsou 3 apartmány. Přízemní apartmán bude obýván současným majitelem celé nemovitosti, který nabízí možnost smluvního dlouhodobého servisu o apartmány (příjem hostů, úklid, technické zabezpečení atd.). Skvělá investiční příležitost k pronájmu apartmánu!

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:280145Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:4Podkategorie:

2+1

Jednotka:za nemovitostStav objektu:Novostavba
Budova:CihlovaVlastnictví:

Osobni

Doprava:Silnice, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.