RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1 o celkové výměře 64 m2 + balkon 4,8 m2

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Vinohrady

Ve výhradním zastoupení majitele Vás zvu na "OPEN HOUSE" do moderního bytu v OV 3+1 o celkové výměře 64 m2 včetně sklepu (1,3 m2) + balkon(4,8 m2). Byt se nachází v žádané lokalitě Brno - Židenice na ul. Bořetická.

Bytová jednotka se nachází v 2. patře domu, jenž prošel kompletní revitalizací, při které se mimo jiné dělalo zateplení, fasáda, nová střecha, výtah a plastová okna.

Jednou z předností tohoto bytu je prostorná předsíň, ze které jsou vstupy do jednotlivých místností. Žádný z pokojů není průchozí.
Po pravé straně předsíně najdete nově vybudovanou moderní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Rekonstrukce byla dělána před 3 lety a stála 280 tisíc Kč. Prostor si majitel rozšířil, takže je zde dostatek místa na pračku i na skříňku či komodu.
Po levé straně jsou dva pokoje. Menší má výměru 12 m2 a je orientován na severovýchod.
Větší pokoj má výměru 20 m2. Momentálně je zde obývák. Z tohoto pokoje je vstup na prostornou lodžii, kde můžete relaxovat.
Třetí pokoj má výměru 8 m2. Tento pokoj, obývák a kuchyně jsou orientovány na jihovýchod.

V pokojích jsou nové plovoucí podlahy a moderní dveře.

Na konci chodby se nachází prakticky řešená kuchyně. Po levé straně je lednice, stůl se židlemi, po pravé straně je kuchyňská linka s elektrickým sporákem, troubou a digestoří.

Bytový dům se nachází ve velmi klidné lokalitě s dostatkem parkovacích míst, takže pohodlně zaparkujte přímo před domem.

V  blízkosti domu najdete veškerou občanskou vybavenost včetně školy, školky, dětského hřiště. Pro volnočasové aktivity můžete využít nedalekou Klajdovku, Rokli nebo Mariánské údolí. Jistě oceníte komfort dokonalého spojení do centra města.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Zavolejte a objednejte se na prohlídku. Těším se na Vás!

Číslo nabídky:281600Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3Typ:

Prodej

Počet podlaží:12Podkategorie:

3+1

Jednotka:za nemovitostVoda:Dalkovy rozvod
Sklep:Ano (1 m2)Elektřina:120 V
Stav objektu:Po rekonstrukciTopení:Ustredni - dalkove
Budova:PanelovaTelekomunikace:Internet
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Silnice, MHD, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.