RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 3+kk 59 m2 s terasou 24 m2 ve VILA domě v Jedovnicích

Nedostupné, nevolat

Jedovnice

Hledáte pronájem bytu s komfortem rodinného domu?

„Pokud máte o pronájem zájem, ale Vaše příjmy jsou v současné době nepříznivě ovlivněny situací kolem koronaviru, nabízí majitel bytu možnost domluvit se na sníženém nájemném na první 3 měsíce. Nabídka platí při podpisu nájemní smlouvy v průběhu dubna, výpadek příjmů musí být prokazatelný. Možné jsou i jiné formy dohody.“

Exklusivně Vám nabízíme k dlouhodobému pronájmu bytovou jednotku 3+kk o celkové výměře 59 m2 s VLASTNÍ terasou 24 m2. Byt je v 1 NP rodinného domu v klidné lokalitě uprostřed přírody v Jedovnicích .

V ceně bytu je 1 parkovací místo před domem, možno využívat i společnou venkovní terasu, zahradu se zděným zahradním domkem vybaveným kuchyňkou a elektřinou, udírnu, gril a sklepy o výměře 46 m2. Každý byt má uzamykatelné vchodové dveře.

Všechny pokoje mají samostatné vchody. V pokojích, kuchyňském koutu i v předsíni je nová vinylová podlaha.
Vstup do bytu je do prostorné haly (10 m2). Obytná místnost s kuchyňským koutem je vybavena novou linkou se spotřebiči BOSCH(digestoř, myčka, sporák) a stolem. Místnost má 20 m2. Oba pokoje mají samostatný vchod(nejsou průchozí) a každý má výměru 11 m2 - z jednoho pokoje je vstup na vlastní terasu.

Zálohy na energie 3 200,- (pro 2 osoby, podle osob úpravy). Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 15 000,-. Byt je k nastěhování dle potřeby.


Objednejte si termín prohlídky, těším se na vás!

Číslo nabídky:282391Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Pronajem

Počet podlaží:3Podkategorie:

3+kk

Jednotka:za mesicVoda:Zdroj pro cely objekt
Sklep:AnoElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobryTopení:Lokalni - plynove
Budova:CihlovaVlastnictví:

Osobni

Doprava:Silnice, MHD, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.