RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Rodinný dům v obci Sloup

Nedostupné, nevolat

Sloup

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 se zahradou v obci Sloup. Obec se nachází 9 km severovýchodně od Blanska na okraji chráněné krajinné oblasti Moravský kras.

Vstupními dveřmi vejdeme do předsíně, z ní vstoupíme do chodby, ze které vedou po levé straně dveře do dětského pokoje, po pravé straně do slunné ložnice o výměře 18 m2. Na konci chodby je kuchyně s funkčními kachlovými kamny. Určitě oceníte praktickou spižírnu. Z kuchyně vstoupíme do prostorné koupelny s vanou. Na kuchyň navazuje obývací pokoj o výměře 18 m2.

Celý dům je podsklepený. V domě jsou dva nové kotle značky Proterm a John Wood. V celém domě jsou nová euro-okna. Dům je zčásti zateplen. V roce 2018 byly instalovány v celém domě nové radiátory. Dům je zabezpečen systémem chytré domácnosti od O2. Teplo v domě lze ovládat na dálku.

Je zde možnost půdní vestavby, rozvody jsou již hotové.
K domu náleží prostorná zahrada s posezením a grilem. V zahradě jsou plodící ovocné stromy. V létě zajisté využijete zastřešenou terasu s posezením. Pro zavlažování zahrady lze využít dešťovou vodu z dvoukomorové jímky.
Dům má 2 zastřešená parkovací stání a v zahradě zděnou garáž s dílnou.

V bezprostřední blízkosti domu najdete mateřskou a základní školu, knihovnu, kulturní dům i dětské hřiště. K dispozici je také pošta, lékárna, 2 obchody a restaurace. Spojení do nedalekého Blanska či Rájce-Jestřebí zajišťuje autobusová doprava, do Brna se dostanete autem zhruba za 35 minut.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Pokud Vás zaujala možnost bydlet v této malebné obci uprostřed krásné přírody, neváhejte si domluvit prohlídku.
Klient má právo vybrat si kupujícího podle vlastních kriterií.
Těšíme se na Vás!

Číslo nabídky:283680Plocha užitná:72
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:KanalizaceVoda:Rozvod studene a teple vody
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Velmi dobry
Topení:Lokalni - plynoveBudova:Cihlova
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Silnice, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.