RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 256 m2, Hvozdec

Nedostupné, nevolat

Hvozdec

V přímém zastoupení Vám nabízím možnost koupě krásného bezbariérového rodinného domu se zahradou a bazénem v obci Hvozdec.

Dům se zastavěnou 310m2 a celkovou podlahovou plochou 256m2 má dispozici 4+1. Další neobytné místnosti pak tvoří prostorná technická místnost a garáž pro 3 automobily. Výstavba proběhla v roce 2008. Jedná se o chytrý dům s výbornou energetickou úsporou, avšak v současné době není k dispozici aktuální průkaz energetické náročnosti, který bude v rámci prodeje vyhotoven. Proto uvádíme pro tuto chvíli třídu G.
Hlavním prvkem domu, je velká obývací a místnost, ze které je možné vstoupit co všech ostatních pokojů a i na příjemnou terasu. Podlahu terasy tvoří velmi kvalitní IPÉ dřevěná prkna. Součástí je i elektrická markýza o délce 4m.
Poloha domu je v klidné okrajové části obce, s krásným výhledem. Pozemek kolem domu tvoří plocha pro příjezd z ulice přes elektrickou pojízdnou bránu, dále pak možnost parkování pod venkovním přístřeškem a hlavně krásná okrasná zahrada se zapuštěným bazénem a vlastním závlahovým systémem. Toto vše na parcele o výměře 979m2.
Bazén s filtrační jednotkou je vyhřívaný pomocí tepelného čerpadla. Samozřejmostí je pak bazénová roleta na dálkové ovládání.
Dům je nepodsklepený a je napojený na obecní vodovod, kanalizaci a elektřinu. O vytápění a ohřev vody v domě se stará cca 3 roky staré tepelné čerpadlo značky NIBE. V celém domě podlahové vytápění. Díky tomu má dům nízké měsíční náklady.
Všechna okna od firmy H.A. TECHNIK jsou hliníková a mají venkovní elektrické žaluzie.
Nábytek na míru od společnosti SYMERSKY.
Kuchyňská linka obsahuje spotřebiče jako indukční deska, horkovzdušná a mikrovlnná trouba a myčka vše od značky MIELE.

Hvozdec se nachází cca 20km do centra Brna. Nabízí velmi dobrou dostupnost na dálnici D1 sjezdem na Ostrovačice, vzdáleném 6km od obce. Spojení do Brna je možné i pomocí autobusu případně i vlakem.
Pokud vás nabídka zaujala, ozvěte se mi a domluvte si termín prohlídkového dne ještě dnes.

Číslo nabídky:283753Plocha užitná:256
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:KanalizaceVoda:Dalkovy rozvod
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Velmi dobry
Topení:Ustredni - elektrickeBudova:Cihlova
Telekomunikace:TelefonVlastnictví:

Osobni

Doprava:Vlak, Dalnice, Silnice, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.