RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 1kk 29m2, Brno - Královo Pole

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Královo Pole

V přímém zastoupení majitele Vám nabízím možnost koupě, bytu v oblíbené brněnské lokalitě Královo Pole na ulici Herčíkova.

Jedná se o bytovou jednotku s dispozicí 1KK v původním, ale udržovaném stavu, celkovou podlahovou plochou 29m2 a sklepní kójí.

Byt se nachází v 8. patře 12 podlažního panelového domu s výtahem.

I přes to, že se jedná o dispozici 1KK, je byt velmi dobře dispozičně vyřešen. Ze vstupní chodby bytu se můžeme dostat do prostorné komory a dále projít přes kuchyňský kout do hlavního obytného pokoje. Z prostoru kuchyně můžeme vstoupit i do samostatné koupelny a dále na toaletu. Hlavní pokoj o výměře přes 16m2 nabízí krásný výhled na celé město Brno včetně hradu Špilberk. Pohledem z okna koukáme na tréninkové fotbalové hřiště a částečně i na fotbalový stadion Srbská.

Bytový dům prošel přibližně před 6 lety revitalizací v podobě nové střechy, venkovního zateplení, nových stoupaček, plastových oken, vstupních dveří domu, a nové elektřiny ve společných částech domu. Celkové měsíční náklady bytu jsou přibližně 2000,-kč. Dle aktuálního energetického štítku splňuje budova energetickou třídu C – úsporná.

V okolí domu je kompletní občanská vybavenost a výborná dostupnost do centra Brna pomocí MHD trolejbusovou linkou č. 32 a případně tramvají č. 12. Přilehlé okolí domu nabízí hned několik nově vzniklých dětských hřišť, supermarket, restauraci, sportovní halu a kluziště na ulici Vodova, Technické Muzeum a mnohé další.

Jedná se o skvělou příležitost pro startovací bydlení případně investiční příležitost. Aktuálně je v bytě dlouholetý nájemník s platnou nájemní smlouvu, více informací rád sdělím po telefonické domluvě případně na osobní schůzce.

Majitel bytu si vyhrazuje právo, zvolit konečného zájemce dle jeho zvolených kritérií.

Číslo nabídky:284242Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:8Typ:

Prodej

Počet podlaží:12Podkategorie:

1+kk

Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Rozvod studene a teple vodySklep:Ano
Stav objektu:DobryTopení:Ustredni - dalkove
Budova:PanelovaTelekomunikace:Telefon, Internet
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Dalnice, Silnice, MHD, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.