RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 1+1 v osobním vlastnictví 32 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Jundrov

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt v OV o dispozici 1+1 s výměrou 31,6 m2 na ulici Jasanová v městské části Jundrov.

Bytová jednotka se nachází ve 4.NP/8.NP panelového domu s výtahem.
Bytový dům prošel v roce 2006 kompletní revitalizací včetně nové střechy. Vchodové dveře jsou na čip a pod stálým dohledem kamerového systému.

Byt má neprůchozí pokoje.
Za vstupními dveřmi je předsíň se vstupem do nově vybudované koupelny s toaletou v umakartovém jádru, do kuchyně s novou kuchyňskou linkou na míru a do obývacího pokoje s krásným výhledem do zeleně.

K bytové jednotce náleží sklepní kóje o výměře 1,6 m2 a užívat můžete i společnou lodžii na patře s výhledem do okolí, kočárkárnu, kolárnu či sušárnu.

Teplo v ústředním topení s tepelnými regulátory i ohřev vody je zde zajištěno dálkově. Mile Vás překvapí i nízké náklady na bydlení, které jsou 2 700,-/měs. a to včetně záloh na elektřinu, plyn i fond oprav. Ve druhé polovině roku 2021 se můžete ještě těšit na snížení této částky o 220,-/měs.

Brněnská část Jundrov nabízí kompletní občanskou vybavenost. V těsné blízkosti domu najdeme dětská hřiště, školy, školky, obchody, restaurace i sportovní a zábavní centra včetně velkého množství volnočasových aktivit pro děti i dospělé.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:286481Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4Typ:

Prodej

Počet podlaží:8Podkategorie:

1+1

Plyn:PlynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:KanalizaceVoda:Dalkovy rozvod
Sklep:Ano (2 m2)Elektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobryTopení:Ustredni - dalkove
Budova:PanelovaVlastnictví:

Osobni

Doprava:Vlak, Dalnice, Silnice, MHD, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.