RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 106 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Černovice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi mezonetový byt v OV o výměře 106,31 m2 na ulici Tržní v městské části Černovice.

V aktuální dispozici 2+kk lze v případě Vašeho zájmu oddělit pracovnu či malý dětský pokoj jednoduchou příčkou a zbudovat si tak dispozici 3+kk.

Prosluněný, vzdušný, mezonetový byt nabízí z každého okna jedinečné výhledy na město Brno, dvě klimatizační jednotky i vysoký standard Vašeho bydlení.

Nachází se v 5.NP cihlového domu, který prošel ve druhé polovině roku 2010 revitalizací. Dům nedisponuje výtahem, avšak schodiště je prostorné a má nízký sklon.

Za vstupními dveřmi je zádveří s velice praktickou vestavěnou skříní. V hlavní obývací části najdeme otevřenou pracovnu s francouzským oknem do vnitrobloku, obývací pokoj s lodžií směrem do vnitrobloku i jídelní a kuchyňský kout s podlahovým vytápěním před luxusní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči.

V podkroví se na galerii nachází velice praktická šatna s úložným prostorem a ložnice s výhledem na dominanty města Brna.

Koupelna nabízí sprchový kout i rohovou vanu. Samostatná toaleta je od koupelny oddělená předsíňkou. Celé sociální zázemí je příjemně vytápěno elektrickým podlahovým topením.

O teplo domova se stará elektrický kotel v kombinaci se 125l bojlerem na teplou vodu. Náklady na bydlení činí 6 215,-Kč/měsíčně a to včetně záloh na elektřinu, fondu oprav i správy domu. K bytu náleží sklepní kóje a užívat můžete i společnou kočárkárnu či zatravněnou zahradu za domem ve vnitrobloku.

Bytový dům se nachází na samé hranici centra Brna. Najdeme zde kompletní občanskou vybavenost a podél řeky Svitavy se nám nabízí řada volnočasového využití včetně sportovních aktivit.

Parkovat můžete v těsné blízkosti domu na veřejné komunikaci nebo se zde nabízí možnost parkování v podzemních garážích pár metrů od domu, kde si lze pronajmout parkovací stání.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:288559Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5Typ:

Prodej

Počet podlaží:5Podkategorie:

2+kk

Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Dalkovy rozvodSklep:Ano
Elektřina:230 VStav objektu:Velmi dobry
Topení:Ustredni - elektrickeBudova:Cihlova
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Vlak, Dalnice, Silnice, MHD, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.