RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 1025 m2, Žďár nad Sázavou

Nedostupné, nevolat

Žďár nad Sázavou

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům se zahradou a garáží na ulici Bezručova ve Žďáru nad Sázavou.

K původní, uliční stavbě byla v roce 1975 přistavěna nová obytná část. Dům se tak rozšířil na aktuální dispozici 5-ti obytných místností s terasou, která nabízí krásný výhled do zahrady.

Celková plocha pozemku je o výměře 1 025 m2.

Vstup i vjezd k domu je z hlavní ulice přes oplocenou předzahrádku. Podél domu je průjezd, který nás dovede až ke garáži a na zatravněnou zahradu se vzrostlými stromy.

Za vstupními dveřmi je prostorná chodba se vstupem na samostatnou toaletu, do koupelny, praktické komory a do centrální haly, ze které jsou vstupy do obytných částí domu.

V přední části domu byla původní uliční okna vyměněna za plastová v roce 2015. Rodinný dům je ve svém původním stavu, obyvatelný je ihned, ale zcela jistě si zaslouží náležitou péči a rekonstrukci.

Dům je z celé části podsklepený, najdeme zde kotelnu, prádelnu, dílnu, velké množství úložného prostoru a v neposlední řadě garáž o výměře 16,5 m2 s průjezdem o šířce 2,4 m.

Přístup na půdu je z obytné části domu. V případě Vašeho zájmu, se zde nabízí možnost rozšíření o půdní bydlení s krásným výhledem do zahrady.

Dům je napojený na všechny IS. O teplo domova se stará plynový kotel z roku 2010, ohřev vody má na starosti elektrický bojler.

Rovinatá, zatravněná zahrada se vzrostlými stromy nabízí velké množství využití. Od příjemného posezení, přes pěstování vlastního ovoce i zeleniny a můžete si zde zbudovat i bazén či jiné relaxační zázemí.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
V této chvíli probíhá zpracování PENB, proto než-li bude vyhotoven, uvádíme ze zákona tř."G"

Číslo nabídky:289160Plocha užitná:116
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:Plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Dalkovy rozvodSklep:Ano (76 m2)
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Dobry
Topení:Ustredni - plynoveBudova:Cihlova
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Vlak, Silnice, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.