RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 200 m2, Uherčice

Nedostupné, nevolat

Uherčice

V přímém zastoupení majitele nabízím možnost koupě krásného rodinného domu o dispozici 4+1, s garáží, zahradou a prostorným suterénem.

Jedná se o částečně řadový rodinný dům o celkové podlahové ploše 200m2 s vyvýšeným přízemím, suterénem a podkrovní částí se nachází na konci ulice v klidné části obce

Hlavním vchodem vstoupíme do přízemí, ve kterém se nachází všechny čtyři obytné pokoje, kuchyně s prostornou jídelnou, koupelna a toaleta. Obývací místnost umožní vstup na terasu a dále na zahradu o výměře cca 350m2.
V suterénu se nachází několik místností, které lze využít například pro dílnu, technickou místnost, spíž, a hlavně místo pro uskladnění sezónních věcí.
Velkou výhodou domu, je podkrovní část, která nabízí možnost vybudování dalších místností pro bydlení bez nutné nástavby střechy.

Dům byl stavěný na přelomu 90 let a kolaudace proběhla v průběhu roku 1997. Zateplení celého domu proběhlo v roce 2015. O vytápění se stará plynový kotel a ohřev vody zajišťuje elektrický boiler.

Dům je napojený na obecní vodovod, plyn a kanalizaci. Celkové měsíční náklady domu na bydlení jsou přibližně 4500,-kč. V tuto chvíli nebyl zpracovaný štítek energetické náročnosti budovy, proto uvádíme třídu G.

Uherčice leží cca 30km na jih od Brna a 8km od města Hustopeče. Obec má přes 1000 obyvatel, je aktivní a vyhledávanou lokalitou nejen pro mladé rodiny.
V obci se nachází mateřská a základní škola, dva obchody, pošta, dětské hřiště, eko dvůr, knihovna i jízdárna pro koně. Veškerá ostatní občanská vybavenost jako nemocnice, lékárna, supermarkety a mnoho dalšího pak v Hustopečích.
Výhodou je výborná dostupnost do Brna, ať už po dálnici D2, nebo vlakem z nedalekých Vranovic s pomocí autobusového spojení IDS, případně cyklostezkou až do Brna.

Majitel si vyhrazuje právo zvolit konečného zájemce dle jím zvolených kritérií.

Sjednání termínu prohlídkového dne a více informací vám rád sdělím po telefonické domluvě nebo emailu.

Číslo nabídky:290996Plocha užitná:200
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:Plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Dalkovy rozvodSklep:Ano
Elektřina:230 VStav objektu:Velmi dobry
Topení:Ustredni - plynoveBudova:Cihlova
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Vlak, Dalnice, Silnice, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.