RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1, 73 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bystrc

Hledáte klidné bydlení obklopené zelení, kam budete rádi chodit na procházky s dětmi či domácími mazlíčky, vyrážet na výlety na kolech, ale chcete mít v dosahu i obchody, školku, školu, dětská hřiště, sportoviště, MHD a veškerou občanskou vybavenost? Pak největší městská část Bystrc je ta správná volba.

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+1 ve 2.NP v revitalizovaném (zatepleném) domě po velmi zdařilé částečné rekonstrukci o celkové ploše 73,21 m2 .

Ve videoprohlídce se o bytě dozvíte více.

Kvalitní vstupní bezpečnostní dveře do bytu s videotelefonem navodí pocit klidu a bezpečí.

V předsíni, kde je položena kvalitní plovoucí podlaha, najdete prostornou šatnu pro vše potřebné, vstup do dětského pokoje, obývacího pokoje, kuchyně a samostatnou toaletu.

Vstup do ložnice byl původně také z předsíně, ten však byl zazděn a vznikl zde prostor pro šatní stěnu a botník. Do ložnice se dostaneme z prostorného obývacího pokoje. Touto přestavbou bylo docíleno většího soukromí pro rodiče i děti.

Z ložnice je vstup na prosklenou lodžii, kterou lze využívat jak otevřenou, tak v chladnějších dnech i zasklenou.

V kuchyni ve tvaru písmene L je velmi pěkná kuchyňská linka. Na podlaze je položeno vinylové PVC. Je tu dostatek prostoru pro větší kuchyňský stůl i veškeré domácí spotřebiče.

Koupelna, do které je vstup z kuchyně, také prošla rekonstrukcí. Stěny byly zesíleny sádrokartonem, obloženy kachličkami a na podlahu byla položena dlažba.

V bytě jsou nové omítky a snížené stropy. Také všechny dveře a zárubně byly vyměněny za kvalitní celodřevěné. Plastová okna jsou potažena bezpečnostní fólií s atestem, která chrání proti rozbití i jinému poškození.

Dům prošel revitalizací, bylo provedeno zateplení domu, plastová okna, nový výtah i stupačky. K dispozici je i kolárna (kočárkárna) i sušárna.

V blízkosti domu najdete les, sportoviště , dětská hřiště, zastávky MHD, školku, školu, obchod .

Parkování je možné přímo před domem.

K výletům láká Přírodní památka Pekárna (chráněné území), Obora Holedná s naučnou stezkou, park Vrbovec, Brněnská přehrada i ZOO.

Byt bude uvolněn cca 3 měsíce po zápisu do katastru nemovitostí z důvodu rekonstrukce nového bytu majitele (po dohodě bude řešeno s novým majitelem např. úhradou nájemného za toto období).

Neváhejte si domluvit prohlídku s makléřkou nabídky.

Při rychlém jednání je možná SLEVA!

Uvedená cena bytu je včetně provize, právních služeb, úschovy a poprodejního servisu (přepis energií a pod.).

Číslo nabídky:293473Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:9Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:zdroj pro celý objekt
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Topení:ústřední dálkovéBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

Doprava:silnice, MHD

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.