RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 3+1, 79 m2, Jedovnice

Nedostupné, nevolat

Jedovnice

Hledáte dlouhodobý pronájem bytu s komfortem rodinného domu uprostřed nádherné přírody v Jedovnicích?

Exklusivně Vám nabízím k pronájmu bytovou jednotku 3+1 s 2 lodžiemi v rodinném domě v klidné lokalitě v Jedovnicích . V ceně bytu je 1 parkovací místo před domem, možno využívat venkovní terasu, zahradu se zděným zahradním domkem vybaveným kuchyňkou a elektřinou, udírnu, gril a sklepy o výměře 46 m2.
Bytová jednotka se nachází ve 2 NP, má vlastní uzamykatelné vchodové dveře. Celková obytná plocha je 69m2 + lodžie mají výměru (10 m2). Všechny pokoje mají samostatné vchody. V pokojích je vinylová podlaha, v koupelně je dlažba.
Vstup ze schodiště je do prostorné haly (9 m2). V obývacím pokoji (20,5 m2) si můžete užívat komfortu krbu a z toho pokoje je vstup na lodžii s výhledem do ulice. Dva další pokoje jsou o výměře 11 m2 - z jednoho pokoje je vstup na druhou lodžii s výhledem do přírody. V kuchyni (12 m2 ) je moderní linka se spotřebiči (lednička, sporák, myčka, digestoř), kuchyňský stůl se židlemi.
Zálohy na energie 3 200,- (pro 2 osoby, podle osob úpravy). Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 15 000,-. Byt je k nastěhování dle dohody.
Objednejte si termín prohlídky, těším se na vás!

Číslo nabídky:297997Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Pronájem

Počet podlaží:3Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Topení:lokální plynovéBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Doprava:silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.