RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 615 m2, Černá Hora

Nedostupné, nevolat

Černá Hora

Ve výhradním zastoupení majitelů, Vám nabízím pod jedním č.p. dva domy o zastavěné ploše a nádvoří 295 m2 s pozemkem o celkové výměře 1003 m2. Nemovitost se dá katastrálně oddělit na dva samostatné domy a možnost využít část zahrady k výstavbě třetího domu. Nemovitost se nachází na skvělém místě v žádané lokalitě městyse Černá Hora, je vhodná jak pro dvougenerační bydlení tak k investici. První dům má dispozici 4+1, koupelnu, WC a je z poloviny podsklepený. V podkroví se nachází prostor pro další koupelnu. Dům je zateplený s novými okny a novým plynovým kotlem. Součásti nemovitosti je i garáž. Druhý dům o dispozici 4+kk, koupelna, WC, technická místnost a balkon. Dům má novou fasádu, okna a obývací pokoj vyhřívá krásný krb. Venkovní posezení disponuje venkovním krbem s udírnou, altánem a krásnou zahradou, kde děti najdou prostor pro zábavu a hry, dospělí mnoho možností pro setkávání s přáteli a relax. V případě jiného než generačního bydlení bude nutné rozdělení vodní a plynové přípojky.
Nemovitost se nachází v krásné a klidné části 4 min chůze od centra městyse. Přístup na pozemek je umožněn ze tří stran. V blízkosti je školka a zdravotní středisko. Městys leží na křižovatce dvou cyklostezek a je zde veškerá občanská vybavenost jako: pošta, škola, obchody s potravinami, wellness hotel, pizzerie a sportovní středisko, které je v procesu rozšíření a modernizace.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, tak mě neváhejte kontaktovat.

Číslo nabídky:299310Plocha užitná:615
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:smíšená

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.