RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 215 m2, Stanoviště

Nedostupné, nevolat

Stanoviště

Srdečně Vás zvu na prohlídku tohoto rodinného domu.

Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovolujeme ke koupi nabídnout rodinný dům s předzahrádkou a dílnou v obci Stanoviště.

Přízemní rodinný dům je z části podsklepený a zastřešený sedlovou střechou s pálenými taškami. V přízemí Vám dům nabízí 3 pokoje (obývací pokoj, ložnici a dětský pokoj), kuchyň, koupelnu, samostatnou toaletu a spíž (viz. půdorys). V podkroví nalezneme další prostorný pokoj a půdu, která přímo vybízí k dalšímu rozšíření domu. Na předzahrádce je umístěna menší dílna vhodná ke kutilství všeho druhu nebo jako prostor k uzamčení např. vašich kol.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě a je vhodný k modernizaci. Zároveň je ale ve stavu, kdy je ihned obyvatelný a k nastěhování.

O ohřev vody se postará elektrický bojler DRAŽICE o objemu 125l umístěný v koupelně. Vytápění je řešeno pomocí plynových vafek a dále se v obývacím pokoji, kuchyni a v pokoji v podkroví nachází krbová kamna.

Obec Stanoviště se nachází cca 5 minut od sjezdu na dálnici D1 díky čemuž cesta z centra Brna zabere plus mínus 30 minut.

Obec se nachází pouhých 6 minut jízdy autem od Zbraslavi, která nabízí kompletní občanskou vybavenost jako je MŠ, ZŠ, obchod, pošta, hospoda a další.

Pokud jste milovníky krásné přírody, rádi jezdíte na kole nebo sbíráte houby, tak věřím, že právě zde byste mohli mít výchozí bod k vašim toulkám okolní přírodou.

Jestli Vás tato nabídka zaujala, tak mne neváhejte kontaktovat a domluvit si termín prohlídky - budu se těšit na osobní setkání s Vámi.

V případě více vážných zájemců majitel upřednostní toho s nejlepší nabídkou.

PENB nebyl dodán, proto ze zákona uvádíme energetickou třídu "G".

Číslo nabídky:299364Plocha užitná:215
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:septik, jímka
Stav objektu:dobrýBudova:smíšená

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.