RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chalupy, 180 m2, Janůvky

Nedostupné, nevolat

Janůvky

Dobrý den, v exklusivním zastoupení jsem pro Vás připravil prodej chalupy k trvalému bydlení v obci Janůvky ležící v malebném údolí Svitavské pahorkatiny v trojúhelníku mezi Březovou nad Svitavou, Jevíčkem a Moravskou Třebovou.
První písemná zmínka o obci pochází již z roku 1308. Obec má 61 stálých obyvatel a tak zde najdou svoje místo ti, kteří hledají klid uprostřed lesů a přírody. Okolí obce přímo vybízí k turistice, cyklistice, houbaření a dalším volnočasovým aktivitám. Koupat se můžete v nedalekém, kouzelném zatopeném lomu Březina nebo rybnících v obci Křenov, která je vzdálena 2 kilometry a kde také najdete obchod, poštu a kostel Svatého Jana Křtitele.
Za většími nákupy, památkami nebo kulturou se můžete vypravit do Svitav nebo Moravské Třebové.
Zastavěná plocha domu je 222 m2 s přilehlou zahradou o výměře 338 m2 a součástí prodeje jsou i vedlejší parcely o celkové výměře 3334 m2.

Na domě byla započata rekonstrukce, je zpracována projektová dokumentace, bylo dostavěno druhé podlaží, vyměněna elektroinstalace, zbudovány zdravotně technické instalace a nyní čeká dům na dokončení podle Vašich představ. V podzemním podlaží najdete zrekonstruovaný klenutý sklep, ať již na posezení s přáteli u krbu a skleničky vína nebo na skladování zeleniny a ovoce.

Prodávající si vyhrazuje právo na výběr kupujícího dle jím stanovených kritérií.

Číslo nabídky:300346Plocha užitná:298
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:zdroj pro celý objekt, rozvod studené a teplé vodyElektřina:380 V
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.