RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 64 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Dobrý den, přijměte pozvání na Snídani u Tiffanyho !

Příběh se však neodehrává v New Yorském činžovním domě, ale v kouzelném secesním domě z roku 1906 na ulici Jana Uhra 16.
Přeneste se do doby, kdy umělci byli hýčkáni kráskami, které žily bezstarostný život, pořádali večírky navštěvované bohatými a vlivnými muži, kteří financovali jejich život ! Zároveň však dámy doufali, že si některého z nich vezmou, toužily skoncovat s předchozím nelehkým životem a usadit se.

Pojďte s námi nasát atmosféru počátku 20. století.
Luxusní byt 2 + KK o velikosti 64 m2 se nachází ve třetím patře na lukrativní adrese širšího centra města Brna. Prošel kompletní rekonstrukcí s moderními prvky, zachoval si však kouzelnou atmosféru doby, kdy byl postaven.
Celý byt je orientovaný v klidné zóně mezi ulicemi Jiráskova a Čápkova, mimo dosahu hluku města.

Po celkové přestavbě do současné vzdušné a světlé dispozice propojené kuchyně s obývacím pokojem přímo vybízí k setkávání s přáteli na baru, když kavárny a restaurace zůstávají zavřeny.

Byt nabízí dostatek úložného prostoru v moderních vestavěných skříních, umístněných v předsíni a ložnici. K bytu náleží prostorný, suchý cihlový sklep o výměře 17 m2.

Zajisté vás potěší nízké náklady na fond oprav, plyn, elektřinu a vodné v celkové výši 3.400 korun, ve fondu oprav SJV je aktuálně 1,7 miliónu korun.

V těsném sousedství najdete školu, stylové obchůdky, kavárničky, areál Kraví Hory se spoustou zeleně, dětských hřišť, relaxačních ploch, s beach voleyballovým hřištěm a moderním koupalištěm, zároveň vybízí k procházkám i s Vaším čtyřnohým miláčkem.

Už brzy můžete na hvězdárně vyhlížet světlé zítřky !

Zaujala Vás tato nabídka, zavolejte mi a společně se přeneseme do doby počátku minulého století !!!

Číslo nabídky:300349Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4Typ:

Prodej

Počet podlaží:5Podkategorie:

2+kk

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.