RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej historického objektu, 650 m2, Švábenice

Nedostupné, nevolat

Švábenice

Neobarokní dům Švábenice č.p. 71

POZOR VELKÁ SLEVA NEMOVITOSTI !!!

Dobrý den, vítám Vás v obci Švábenice v okrese Vyškov, v kouzelném neobarokním domě, který byl dříve součástí rozsáhlého stavení a nyní pyšní neuvěřitelnou zastavěnou plochou 442 m2. V současné době prochází částečnou rekonstrukcí a čeká na svého nového majitele, který v něm objeví skrytý potenciál a rekonstruuje ho do původní krásy s moderními standarty současné kvality bydlení.

V podkroví se nabízí 2 patra vestavby, ve dvorní zastavěné ploše najdete prostor pro výstavbu objektu dle vlastních potřeb nového majitele a v nově vybudovaném vstupu přes rozlehlé francouzské dveře 360 m2 na zahradu o velikosti prostor pro rozlehlou terasu, kterou obzvlášť oceníte v letních měsících nebo pro vybudování temperované zimní zahrady plné stromů, keřů a květin.

V případě této rekonstrukce rozhodně místem šetřit nemusíte !

Obec je vzdálena 4 kilometry od Ivanovic na Hané, městyse se skvělou dopravní obslužností z D1 od dálničního tahu je obec vzdálena 2 kilometry.
Má výborné dopravní autobusové spojení do Vyškova, Kroměříže a Brna.

První písemná zmínka o obci pochází kolem roku 1170, kdy panský rod Švábenští ze Švábenic založil místní hrad a městys následně převzal jejich erb do znaku.

V obci najdete kostel sv. Michala archanděla zbudovaný v roce 1718 a další kulturní památky, školu, mateřskou školku, kulturní dům, restauraci, poštu a další občanskou vybavenost.

Okolí obce nabízí velké množství volnočasových aktivit, koupat se můžete v nedalekém rybníku na kraji obce a 3 km od obce začínají rozsáhlé lesy táhnoucí se k Hradisku. Energetický štítek není vyhotoven, proto uvádíme energetickou třídu G. Prodávající si vyhrazuje právo na výběr kupujícího dle jím stanovených kritérií.

Číslo nabídky:302243Plocha užitná:650
Kategorie:

Historické objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:zdroj pro celý objekt, dálkový vodovod, rozvod studené a teplé vodyElektřina:380 V
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.