RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 96 m2, Načeradec

Nedostupné, nevolat

Načeradec

Ve výhradním zastoupení majitele Vám ke koupi nabízíme nemovitost v Městysi Načeradec v okrese Benešov.

Jedná se o samostatně stojící, částečně podsklepenou, bývalou zemědělskou usedlost o zastavěné ploše a nádvoří 655m2 se zahradou o výměře 537m2.
Vstup do domu, který nabízí v prvním nadzemním podlaží dispozici 3+1, je po vnějším schodišti do chodby, ze které vstupujeme do průchozího obývacího pokoje, kuchyně, pokoje, koupelny se sprchovým koutem, na samostatnou toaletu a do spíže. Na průchozí obývací pokoj navazuje další samostatná místnost.
Druhé nadzemní podlaží je přístupné ze dvora a tvoří je vzdušný prostor půdy, který umožnuje zbudovat podkrovní bydlení. Ze dvora je také vchod do skladu, na který navazuje sklep.

Součástí parcely je stodola, sloužící z části jako letní dílna, sklad zahradní techniky a materiálu, s možností parkování vozidla.
Přes stodolu je vstup na krásnou zahradu o výměře 537 m2.

Dům má novou střešní krytinu, plastová okna s izolačním dvojsklem, je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, rozvody vody a odpadů jsou v plastu. Vytápění zajišťuje ústřední kotel na tuhá paliva, ohřev vody el. bojler. Na pozemku je vlastní studna s užitkovou vodou.

Městys Načeradec je vzdálen 67 km JV od hl.města Prahy a 32 km JV od Benešova. V obci se nachází pošta, MŠ a ZŠ, ordinace praktických lékařů a stomatologa, knihovna, prodejna se smíšeným zbožím, restaurace, fotbalové hřiště, tenisový klub a dětské sportoviště. Velmi dobrá občanská vybavenost je dostupná v nedaleké Vlašimi či Mladé Vožici. Dopravna je zajišťována autobusovým, z Vlašimi potom i vlakovým spojením. Autobusová zastávka je pouhé 3 minuty chůze od domu.

Průkaz energetické náročnosti zatím nebyl předložen, proto v souladu s právními předpisy uvádíme energetickou tř. G.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:306320Plocha užitná:96
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:dobrý
Budova:kamenná

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.