RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej zahrady, 527 m2, Ostopovice

Nedostupné, nevolat

Ostopovice

Přejete si mít zahrádku, kde můžete relaxovat a pěstovat si vlastní ovoce a zeleninu? A to na klidném, slunném místě a přitom kousek od Brna?

Ve výhradním zastoupení majitele, Vám představuji zahradu v obci Ostopovice. Dostupnost je autem z centra Brna do 10 minut nebo autobusem MHD.
Jedná se o parcelní číslo 758/1.

Zahrada o výměře 527 m2 je svažitá, orientována ideálním jihozápadním směrem. Šířka zahrady je ve spodní části 8,7 m, v horní 7,3 m, délka je cca 66 m. Na pozemku se nachází ovocné stromy s travním porostem a náletové dřeviny. Minulou sezónu již nebyla zahrada udržovaná.
Součástí zahrady je parcelní číslo o výměře 11 m2 (o rozměrech 3 x 3,4 metrů), zapsané v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří, které má i své číslo evidenční. Jedná se o stavbu pro rodinnou rekreaci, která již ale na pozemku nestojí.

Voda ani elektřina na pozemku není. Nejbližší elektrické připojení je vzdáleno cca 50 m.

Příjezd k zahradě je po nezpevněných cestách, tyto jsou vedené jako ostatní komunikace ve vlastnictví Obce Ostopovice.

Ostopovice jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji, na rozhraní Bobravské vrchoviny a Dyjsko-svrateckého úvalu. V obci je plná občanská vybavenost. Lokalita je vyhledávaná díky svému umístění uprostřed přírody a přitom kousek od Brna. Určitě také oceníte naučnou cyklostezku Přírodním parkem Bobrava, která prochází Ostopovicemi.

V případě více zájemců bude prodáno lepší nabídce. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zaujala Vás tato zahrada?

Zavolejte mi pro více informací nebo je objednejte na prohlídku.

Těším se na Vás!

Číslo nabídky:306936Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.