RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 180 m2, Rousínov

Nedostupné, nevolat

Rousínov

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi rodinný dům o dispozici 5kk, nacházející se v Kroužku u Rousínova. Užitná plocha domu je cca 180 m2 a je tvořena v přízemí obývacím pokojem elegantně propojeným s kuchyní, s jídelnou a vstupem na terasu, dále je zde koupelna, samostatná toaleta, prádelna, komora a vstup do garáže. Po točitém schodišti se dostáváme do podkroví domu kde najdeme ložnici, dva dětské pokoje, koupelnu se saunou, samostatnou toaletu a sklad.
V domě je plynový kotel se zásobníkem na teplou vodu. Vodu pro domácnost je možno kombinovat s veřejného vodovodu nebo ze studny. Dům je napojen na veškeré sítě. Je zde i příprava na případnou montáž solárních panelů na střechu.
Celý dům prošel důkladnou rekonstrukcí, nově byla přistavěna garáž, fasáda domu je zateplena 10 cm polystyrenem. Před domem je parkování pro tři auta. Nad garáží je možné využít úložný prostor.
Náklady na provoz domácnosti činí měsíčně cca 5.000,-Kč.
Dostatek pracovních příležitostí najdete přímo v Rousínově nebo v okolních městech ,které jsou vzdáleny: Slavkov cca 5minut, Vyškov cca 15 minut, nebo v Brně asi 20 minut jízdy autem.
Rousínov disponuje kompletní občanskou vybaveností a najdete zde širokou škálu příležitostí pro vaše volnočasové aktivity.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.
Prohlídky domu proběhnou po domluvě s makléřem nabídky.

Číslo nabídky:307386Plocha užitná:180
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:po rekonstrukciBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.