RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 54 m2, Praha

Nedostupné, nevolat

Praha , Praha 10

Ve výhradním zastoupení majitele Vás zvu na „OPEN HOUSE“ bytu v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk s celkovou výměrou 54 m2 včetně lodžie a sklepní koje. Byt je 4. patře, v domě není výtah.
Bytový architekt udělal z původního uspořádání bytu 2+1 projekt na 3+kk tak, aby byt působil "větším" dojmem. Přesvědčte se sami, jak se mu to podařilo. Před prohlídkou se projděte bytem ve 3D virtuální prohlídce či videoprohlídce.
Kompletní rekonstrukce celé bytové jednotky včetně nových elektrických rozvodů v mědi, vyrovnání podlah a nových hladkých omítek byla provedena v roce 2019. Všechny místnosti jsou samostatné – neprůchozí a mají nové interiérové dveře se zárubněmi. Věřím, že oceníte odhlučnění stropů v celém bytě. Ve stropech jsou zabudovány bodovky. V místnostech jsou nové kvalitní vinylové podlahy a v koupelně je moderní dlažba.
Do bytu vstoupíte novými bezpečnostními dveřmi. Po pravé straně chodby se nachází menší šatní skříň s místem na sezení a úložný prostor na pračku, sušičku či žehlící prkno. Voda a odpad k pračce je veden podlahou. Naproti vchodových dveří se nachází obytný prostor o výměře 20,8 m2 s kuchyňským koutem, jídelním stolem, sedačkou, konferenčním stolkem a televizí. Moderní kuchyňská linka je vybavena lednicí s mrazákem, myčkou, mikrovlnnou troubou, elektrickou horkovzdušnou troubou, indukční varnou deskou a digestoří. Podél kuchyňské linky je bezdrátově ovládané led světlo. Z tohoto pokoje vstoupíte na zasklenou lodžii, kde je také nová podlaha a v rámci rekonstrukce sem bylo zabudováno světlo a zásuvka. V této útulné lodžii můžete relaxovat, pěstovat bylinky či grilovat. Orientace je na jih. Další pokoj o výměře 11,4m2 momentálně slouží jako ložnice. Třetí pokoj o výměře 7 m2 může sloužit jako pracovna, posilovna či dětský pokoj. Tyto dva pokoje jsou orientovány na sever směrem k Malešickému parku. Původní stará koupelna byla vybourána a byla postavena nová se sprchových koutem. Výměra koupelny je 3,6 m2.

Bytový dům je z 60.let minulého století, je udržovaný, čistý. Vchodové dveře jsou na čip. Na patře jsou celkem 3 byty.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, kterou potřebujete k dennímu životu. Relaxovat můžete v nedalekém Malešickém parku, který je vzdálen cca 3 minuty, v blízkosti je spousta dětských hřišť i hřišť pro psy. Zastávka MHD je 3 min chůze. Do centra na Václavské náměstí se dostanete MHD do 20 minut. V blízkosti najdete hned několik nákupních center Flora, Eden či Štěrboholy všude jste autem do 10 minut či pěšky do 5 minut si můžete nakoupit v Bille nebo Lidlu. Školka, škola, pošta i poliklinika jsou také nedaleko.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Zaujal Vás tento útulný byt. Zavolejte mi a domluvte si termín prohlídky. Prohlídkový den je v úterý 23.3.2021. Těším se na Vás!
Dáša Mičíková Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:308797Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5Typ:

Prodej

Počet podlaží:6Podkategorie:

3+kk

Jednotka:za nemovitostElektřina:230 V
Stav objektu:po rekonstrukciBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.