RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1, 75 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Líšeň

V přímém zastoupení majitele, vám nabízím možnost koupě krásného bytu v brněnské části Líšeň.

Jedná se o bytovou jednotku s celkovou výměrou 75m2 a aktuální dispozicí 4+1, která byla upravena z původní dispozice 3+1 s balkonem a sklepem.

Byt se nachází ve 4. patře panelového domu na ulici Zikova. Dům je zateplený, před 8 lety proběhla výměna výtahu, jsou nové stupačky, revitalizace střechy a nová optická vlákna na internet. V nejbližší době se plánuje výměna domácích telefonů za digitální, výměna vodoměrů na studenou vodu a instalace kamerového systému do celého domu. SVJ v tuto chvíli nemá žádný úvěr, a plánované opravy a revitalizace by měl pokrýt fond oprav.

Po vstupu do bytu nás přivítá prostorná chodba s výměrou, ze které se můžeme takřka rozběhnout na všechny strany. Obrovskou výhodou je velká vestavěná skříň zabudovaná v rohu chodby.

Z chodby projdeme do kuchyně, ta nabízí místo na vaření i posezení u stolu s luxusním výhledem na Brno. Kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebiči. Myčkou, troubou a keramickou deskou na plyn. K. linka je vyrobena na zakázku.

Dále dva pokoje, které vznikly díky přepažení původní místností s výměrou (16m2) sádrokartonovou příčkou. Výhodou proměny je to, že sádrokartonovou příčku lze kdykoliv odebrat. V opačném případě má každý pokoj svůj radiátor a okno.

Srdce bytu, obývací pokoj (21m2) poskytne vstup do dalšího pokoje v tuto chvíli využívaného jako ložnice. A dále i vstup na zasklený balkón. Ten můžete využít jak pro relaxaci nebo pro pěstování bylinek. Balkón nabízí stejně krásný výhled na Brno jako okno z kuchyně.

Vyzděné bytové jádro – samostatná koupelna a toaleta.

Celkové měsíční náklady na bydlení činí cca 5100,-kč (zálohy na el, plyn a nájem včetně poplatků do správy domu). Dle aktuálního en. štítku budova odpovídá třídě D. (bude předloženo na prohlídce)

Bezproblémové parkování v okolí domu i vyžití pro děti.
Líšeň nabízí kompletní obč. vybavenost – školy, školky, obchody, lékaři, pošta, restaurace
Příroda: vysílač Hády, Mariánské Údolí, Stránská skála….
Líšeň nabízí výborné spojení do centra Brna pomocí MHD hned několika způsoby -> Tramvajovou linkou č.8, Autobusem č. 78, Trolejbusy č. 25 a 26, Noční linka 98
Pokud hledáte bydlení nebo investici právě v této lokalitě, a nabídka vás zaujala, ozvěte se mi a domluvte si termín prohlídkové dne ještě dnes.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat konečného zájemce dle jím zvolených kritérií.

Prohlídkové dny: 12-13.4.2021
Více informací, a sjednání času prohlídky s vámi rád proberu po telefonické domluvě.
Těším na vaši návštěvu.

Číslo nabídky:310246Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4Typ:

Prodej

Počet podlaží:8Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.