RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 90 m2, Bílovice nad Svitavou

Nedostupné, nevolat

Bílovice nad Svitavou

Hledáte dům jen pár minut od Brna, v dosahu MHD, s pozemkem a velkým potenciálem? Pak tento dům v Bílovicích nad Svitavou splní Vaše představy.

Ve výhradním zastoupení majitelky Vám nabízíme ke koupi dům v klidné části tohoto městečka, které je od hranice Brna vzdáleno jen 3 km.

Dům je dispozičně řešen jako 4+1.

V přízemí najdeme předsíň (2,30 m2), kuchyň (7,4 m2), obývací pokoj (18,25 m2), ložnici (12,25), koupelnu (4,6 m2) a prostornou spíž. Stejně tak i technickou místnost s plynovým kotlem na vytápění domu.

V prvním patře jsou další 2 (12,5 a 9,4 m2) pokoje a šatna ( 5 m2). V současné době má v těchto místnostech majitelka dílnu na šití s množstvím látek a materiálu, proto tyto místnosti nebyly nafoceny.

V přední části domu jsou původní okna vyměněna za plastová.

V domě je elektřina, plyn, kanalizace. Voda je čerpána z vlastní studny, stejně, jako v některých okolních domech. Napojit se na místní vodovod je možné, přívod je na hranici pozemku.

V domě nebyla vybudována toaleta, v současné době je ve venkovních prostorách. Stejně tak není voda v kuchyni, jen v přilehlé koupelně. Tyto nedostatky již majitelka nestihla zrealizovat.

Za domem je několik přístavků, které po jejich odstranění poskytnou dostatek prostoru pro posezení pod pergolou, bazén či prostor pro Vaše děti.

Pozemek je dostatečně velký pro rozšíření domu na dvojdomek nebo vybudování zahradního domku nebo menšího, dalšího domu.

Nad domem je zděná garáž s elektřinou, ke které lze dojet po vedlejší silnici.

Připravila jsem pro Vás i vizualizaci, pro představu, jak by dům po opravě mohl vypadat.

Do Bílovic se dostanete po silnici, jezdí sem městská doprava, stejně tak i vlak.
Je tu veškerá občanská vybavenost. Škola, školka, pošta, lékaři, obchody, restaurace.

V okolí Bílovic najdete spoustu zajímavých míst, které stojí za to navštívit. Ne náhodou je příroda kolem Bílovic nazývána Moravským Švýcarskem.

Dům bude předán 2 měsíce po přepsání na KN .

Máte další otázky? Chcete si dům i pozemek prohlédnout? Pak mě neváhejte kontaktovat.

Číslo nabídky:314706Plocha užitná:90
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:septik, jímka
Stav objektu:dobrýBudova:smíšená

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.