RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 56 m2, Blansko

Nedostupné, nevolat

Blansko

Ve výhradním zastoupení majitele Vás zvu na „OPEN HOUSE“ bytu v OV o dispozici 2+1 v Blansku na ul. Jasanová. Bytová jednotka se nachází v 8NP a posledním patře panelového domu, a tak nebudete rušeni žádnými sousedy nad Vámi. Byt je po rekonstrukci a jeho výměra včetně balkonu a sklepa je 62,4 m2.

Dispozice/stav bytu:
Podlahová plocha bytu je 56,3 m2. Byt prošel rekonstrukcí cca před 11 lety, při níž majitelé udělali novou kuchyni, koupelnu a WC. V předsíni, kuchyni, koupelně, WC je dlažba. V pokojích je plovoucí laminátová podlaha. Zárubně a dveře jsou bílé laminátové. Okna jsou plastová se žaluziemi. V kuchyňské lince je elektrická trouba. V koupelně je zděná a je zde praktický výklenek na pračku.
K bytu náleží: sklepní koje 1,2 m2 a lodžie 4,9 m2.

Výměry/orientace místností:
Pokoj 21 m2 a 17,5m2, kuchyně 8 m2, předsíň 4,6 m2, koupelna 3,5 m2, WC 1,7 m2
Pokoj s lodžií – západ, kuchyně a menší pokoj - východ

Internet/TV:
V bytě je přípojka internetu od Alt servisu – možno převést, nebo si zajistit jiného dodavatele. TV signál – společná anténa.

Stav domu:
Dům byl kompletně revitalizován. V roce 2006 byla vyměněna okna, balkóny za lodžie, vstupní dveře a také se dělalo zateplení fasády a střechy. V roce 2008 byla nainstalována nová čidla osvětlení společných prostorů a byl vyměněn výtah. Dále byla provedena i rekonstrukce rozvodů vody v mědi.

Fond oprav:
1 195,- Kč z toho je splátka úvěru 639,- Kč (úvěr končí v roce 2024)

Lokalita/okolí:
Město Blansko Vám nabízí bydlení v klidní lokalitě Moravského krasu s veškerou občanskou vybaveností. Ve městě najdete velké množství příležitostí pro volnočasové aktivity. Jistě oceníte komfort dokonalého spojení do Brna autobusem či vlakem.

Financování:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Byt je vhodný na rodinné bydlení, pro single lidi nebo jako investiční příležitost. Přijďte se na něj podívat. Prohlídkový den je v úterý 29.6.2021. Těším se na Vás!

Číslo nabídky:316881Plocha užitná:62
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:8
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

2+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostStav objektu:velmi dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.