RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 4+1, 82 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Vinohrady

Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi velice dobře dispozičně řešený byt o dispozici 4+1 s výměrou 81,5 m2 a s prosklenou lodžií o výměře 4,7 m2 na ulici Bzenecká, Brno - Židenice (Vinohrady).

Bytová jednotka se nachází ve druhém patře čtyřpodlažního panelového domu, který prošel v roce 2010 kompletní, velice zdařilou revitalizací.

Za bytovými dveřmi je velká předsíň, ze které je vstup do pokoje o výměře 11,8 m2, do menšího pokoje o výměře 7,9 m2 i do příjemného obývacího pokoje o výměře 20 m2.

Předsíň dále navazuje na prostornou chodbu, ze které je vstup do pokoje o výměře 12,1 m2 i do zděné koupelny s rohovou vanou i toaletou, která prošla rekonstrukcí v roce 2012.

Obývací pokoj je situovaný na jižní stranu a nabízí vstup na prosklenou lodžii o výměře 4,7 m2 s výhledem na vzrostlé stromy.

Kuchyně s jídelním koutem je velice prakticky průchozí. Dostaneme se do ní z chodby i z obývacího pokoje.

Byt má neprůchozí pokoje, je velice prostorný, nabízí hned dvě světové orientace a to na sever i na jih a v neposlední řadě jistě oceníte i velké množství úložného prostoru.

K bytové jednotce náleží i sklepní kóje o výměře 2,5 m2 a podíl na společných částech domu včetně kočárkárny s kolárnou.

Velice příjemné jsou i náklady na bydlení, které činí v zálohách na elektřinu, vodu, teplo, za správu budovy i do fondu oprav 3 486,-Kč měsíčně.
SVJ velice dobře hospodaří. V současné chvíli nemají žádný úvěr a jejich spořící účet je v plusových číslech.

Jak jistě víte, tak městská část Vinohrady nabízí kompletní občanskou vybavenost, určitě ale stojí za zmínku, že základní škola, dětské hřiště, lékárna, restaurace, široký výběr obchodů i přírodní lesopark Akátky najdete jenom pár metrů od domu.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta, je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:317933Plocha užitná:89
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

4+1

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Topení:ústřední dálkovéBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.