RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 91 m2, Mackovice

Nedostupné, nevolat

Mackovice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou o celkové ploše pozemku 840 m2 v okrese Znojmo, v malebné vesnici Mackovice.

Dům má dispozici 3+1 s prostornou předsíní při vstupu a velkou komorou-spíží. Vstup do domu je jak z ulice, tak i ze zahrady.

Po vstupu se ocitneme v prostorné předsíni (zádveří), ze kterého se dostaneme do menší chodby, ve které je vchod na toaletu, do koupelny s vanou, prostoru s kotlem a dále do kuchyně a 3 pokojů.

V kuchyni najdeme kuchyňskou linku, elektrický sporák, jídelní stůl i posezení k odpočinku. Z kuchyně je vstup na zahradu, menšího zádveří i do spíže.

Na zahradě s krásnou skalkou je nejen množství ovocných stromů, ale i malý skleník, udírna a unikátní podzemní sklep.
Najdeme tu i několik místností a míst pro domácí zvířata a také místo na dílnu pro domácího kutila. Dům má i vlastní studnu, kterou však nevyužívá, neboť je připojen na místní vodovod. Samozřejmostí je napojení i na obecní kanalizaci.

Velkým bonusem je vysoká a prostorná půda, kde lze vybudovat dalších několik pokojů.

Vinařská obec Mackovice leží jen pár kilometrů od Miroslavi, cca 12 minut od Moravského Krumlova, 18 minut od Znojma či necelých 30 minut od Mikulova.

V obci je bohatý kulturní i sportovní život, velmi aktivní je Svaz rybářů, zahrádkářů, dobrovolných hasičů či místní Dámský spolek. Všichni se podílí na pořádání Krojovaných hodů, Vítání jara, Masopustních zábavách.
V obci je dětské hřiště, sportovní areál, kulturní dům, Obecní úřad, knihovna, Kostel zasnoubení Panny Marię, obchod i hospůdka. Jsou tu i 2 rybníky vybudované na potoku Břežanka.
Doprava je zajištěna autobusem, který zajíždí do obce každou hodinu.

Makléřka Vám ráda zodpoví veškeré Vaše dotazy a domem Vás provede na osobní schůzce.

Číslo nabídky:320544Plocha užitná:91
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:septik, jímka
Stav objektu:dobrýBudova:smíšená
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Doprava:silnice, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.