RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chaty, 100 m2, Popůvky

Nedostupné, nevolat

Popůvky

Chata - garáž - voda - elektřina - příjezd po asfaltu - klid - Brno za rohem - a k tomu velký pozemek v osobním vlastnictví s možností výstavby nového objektu o výměře až 100m2!

Jestli je tohle i pro Vás výčet pozitiv, která očekáváte od svého nového místa k rekreaci či k bydlení, pak Vám rád představím zajímavou nemovitost v Popůvkách u Brna.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám zprostředkuji prodej dvoupodlažní chaty o zastavěné ploše 48m2. Objekt s číslem evidenčním (Popůvky č.ev.62) se nachází na pozemku v osobním vlastnictví o celkové výměře 789m2, kde kromě chaty najdete ještě garáž (Popůvky č.ev.278) o zastavěné ploše 18m2.

Pozemek ve spodní části bezprostředně sousedí s asfaltovou příjezdovou cestou, od které je oddělen kovovou vjezdovou bránou. Jedná se o soubor 4 parcel v jednom funkčním celku, který je celý oplocen, v části za chatou je pak svažitého charakteru. Ve spodní části je cca 170m2 rovné plochy na samostatné parcele č.984 o rozměrech stran 20m (uliční šíře) - 12m - 17,7m - 8,2m.

Dle platného regulativu je v dané oblasti možné realizovat výstavbu až do 100m2. Pozemek je tedy výbornou investicí i pro zájemce o výstavbu nového bydlení.

V roce 2020 byl ve spodní části zhotoven vrt jakožto zdroj vody pro objekt, rozvod až k chatě je nově položen v zemi společně s odpadním vedením. Kanalizace v místě není, odpad je tedy třeba dořešit jímkou, případně domovní čističkou. Objekt je napojen na elektrickou síť a je zde 230V/400V.

Chata je v dobrém stavebně technickém stavu, nicméně nabízí dostatek prostoru pro modernizaci. Je částečně podsklepená, základ je kamenno-betonový, konstrukce budovy je smíšená, kdy 1.NP je převážně zděné a 2.NP je převážně dřevěné. Horní patro má díky nízkému sklonu sedlové střechy plnohodnotně vysoké místnosti. Střecha je sedlová s krytinou z falcovaného plechu. Hned vedle chaty najdete dvě terasy ve stínu vzrostlých stromů. Obě terasy nabízí příjemný prostor k posezení s přáteli, na spodní najdete zahradní krb, horní teráska má zase udírnu.

Dispozice:

suterén
-dřevárna / skladovací místnost
-dílnička

1.NP
veranda 4m x 1,6m
obývací pokoj 3,5m x 3m
jídelna cca 4,5m x 3m
kuchyňka cca 2m x 2m

2.NP
ložnice 5m x 3,7m
ložnice 3,6m x 3,1m
2x balkón

Více informací Vám rád sdělím telefonicky.

Číslo nabídky:321322Plocha užitná:100
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Voda:zdroj pro celý objektElektřina:230 V, 400 V
Stav objektu:velmi dobrýBudova:smíšená

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.